“Måneskin” koncerts tiek pārcelts no arēnas uz Mežaparku

© Publicitātes foto

Ieraugot e-pastā sūtījumu, kas sākās ar vārdiem ““Måneskin” koncerts tiek pārcelts…”, neticējās savām acīm – vai tiešām atkal tiks pārcelta itāļu grupas uzstāšanās Rīgā, kas reiz pandēmijas dēļ jau bija noticis?! Taču izrādījās, ka noticis kaut kas vēl neticamāks: “Måneskin” redzēt un dzirdēt gribošajiem “Arēna Rīga” kļuvusi… par šauru.

“Fenomenālās itāļu rokgrupas “Måneskin” 18. maija koncerts tiek pārcelts no “Arēnas Rīga” uz Mežaparka Lielo estrādi. Tas atļaus gan apmierināt lielo interesi un satilpināt ievērojami lielāku grupas cienītāju skaitu, gan nodrošināt pat vēl vērienīgāka šova norisi nekā sākotnēji plānotā,” informē koncertaģentūra “L Tips Agency”. Tiem, kuriem jau iegādātas biļetes, nekas papildus nav jādara - tās būs derīgas arī jaunajā norises vietā. Savukārt tiem, kas nepaspēja iegādāties biļetes, tagad tās atkal pieejamas visā “Biļešu serviss” tīklā.

Kā zināms, par vispasaules muzikālo fenomenu kļuvušais rokkvartets “Måneskin” šogad dosies savā visu laiku apjomīgākajā koncertturnejā “Loud Kids Tour Gets Louder”, kuras ietvaros Rīgai palaimējies būt vienai no retajām pieturām.

“Måneskin” ir pirmā itāļu grupa, kas sasniegusi tādu atpazīstamību: viņu kompozīcijas dažādās interneta platformās straumētas vairāk nekā 4 miljardu reižu, trīs pilnapjoma albumi pārdoti vairāk nekā 40 miljonu koptirāžā, 13 singli iekļuvuši Itālijas un citu Eiropas valstu topu virsotnēs, saņemot sešus dimanta, 133 platīna un 34 zelta sertifikātus. Pat mūžam pret ārzemniekiem mazliet vīzdegunīgā britu un ASV mūzikas sabiedrība bijusi spiesta atzīt itāļu kvarteta talantu, iekļaujot viņu kompozīcijas “Zitti e Buoni” un “I Wanna Be Your Slave” Lielbritānijas singlu un “Beggin'” kaverversiju “Billboard Global” topā. Taču pats dīvainākais, ka šis izrāviens itāļu grupai izdevās, pateicoties uzvarai daudzu apvīpsnātajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais