Radīts mini albums bērniem ar Ineses Zanderes dzeju

© Publicitātes foto

Komponists Jānis Ķirsis radījis dziesmu albumu bērniem “Pasveicini bailes”, kuru ieskaņojuši dziedātāja Annija Putniņa un aktieris Uldis Siliņš. Visu dziesmu vārdu autore ir dzejniece Inese Zandere.

Mini albumā iekļautas sešas dziesmas - “Pasveicini bailes”, “Sadursme kosmosā”, “Ātrumbedrumklūpumkritums”, “Neredzamie neapstājas”, “Magnētiskie dvīņi” un “Laime”. Tās iedziedājuši mūziklu dziedātāja Annija Putniņa un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Uldis Siliņš, kuriem ir gan muzikālā, gan skatuves pieredze, lai ar stāstiem aizrautu kā bērnu, tā arī viņu vecāku auditoriju.

“Šī mini dziesmu albuma virsuzdevums ir turpināt Ineses Zanderes iesākto vēstījumu par dažādiem pārbaudījumiem, briesmām, bailēm, kurus varam sastapt ik uz soļa mūsu katra dzīves ceļojumā,” stāsta komponists Jānis Ķirsis. “Un neskatoties uz to, bailes ir jāpasveicina un jāmeklē laimīgās beigas, tāpēc man ir paveicies būt laimīgajam tētim, kurš var līdzpiedzīvot bērna ceļu caur grūtībām, bailēm, nonākot līdz pašam skaistākajam - priekam un laimei.”

Jāpiebilst, ka albumā “Pasveicini bailes” iekļautie dzejoļi ir atrodami Ineses Zanderes dzejoļu krājumā “Bērns, kas neiekrita”, kas iznācis 2019. gadā.

Dziesma “Laime”:

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais