"Koru karu" dalībnieki tiksies ar faniem

© Dāvis Valbaks, f64

Šonedēļ TV3 dziesmu šova "Koru kari" ietvaros notiks vairāku dalībnieku tikšanās ar faniem.

Pirmā no tām notiks jau 7.oktobrī Valmierā pulksten 19 tirdzniecības centra „Valleta” 3 .stāvā, kur atbalstītājiem būs iespēja tikties ar dziedātājas Lienes Šomases vadīto Valmieras dzelteno Saules kori.

Šīs tikšanās būs lieliska iespēja koru faniem atbalstīt savus favorītus, vakara gaitā piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, laimējot ielūgumus uz pašu šova tiešraidi Rīgā, 25 kilogramus gardās Karūnas šokolādes un VIASAT veicināšanas balvas.

Turklāt būs iespējams saņemt autogrāfus un uzdziedāt kopā ar šova dalībniekiem. Interesenti varēs arī nodot īpašus video sveicienus, kurus varēs aplūkot interneta portālā www.tv3.lv "Koru Kari2" sadaļā, bet dažus sveicienus - arī televīzijas ekrānos. Pasākumā piedalīsies Valmieras dzeltenā kora zvaigzne Liene Šomase un kormeistars Imants Točs, kura vadītie kori ieguvuši dažādas balvas un atzinības gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. I. Točs organizē džeza mūzikas koncertus un reizēm uzspēlē klavieres kādā krodziņā.

Pateicoties Karuna un VIASAT sadarbībai, fani arī citās pilsētās Latvijā aicināti atbalstīt savu kori tikšanās reizēs. Nākamā fanu tikšanās notiks 8.oktobrī Jēkabpilī ar Jēkabpils zilās krāsas kori un viņu vadītāju Aigaru Grāveru, 10.oktobrī Preiļos ar Preiļu rozā krāsas kori un viņu vadītāju Ilonu Bageli, 12.okotbrī Cēsīs ar Ingu Ulmani un Cēsu baltās krāsas kori, 13.oktobrī Jelgavā ar Jelgavas tirkizzilās krāsas kori un ekstravaganto Žoržu Siksnu, kā arī 15.oktobrī Liepājā ar Andri Ērgli un Liepājas violetās krāsas kori.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais