Agnese Zeltiņa atgriežas teātrī

© f64

Pēc septiņu gadu pārtraukuma uz teātra skatuves atgriežas aktrise Agnese Zeltiņa – ar Stellas lomu Gaļinas Poļiščukas iestudētajā izrādē Ilgu tramvajs. Aktrise atzīst, ka, strādājot mēģinājumos, sajūtas ir labas – jo īpaši tāpēc, ka Latvijā viņai ir iespēja spēlēt dzimtajā valodā, un tā ir liela laime.

Šī atgriešanās loma Agnesei ir kā starts pirms jauniestudējuma pirmizrādes aprīlī, kura jau šobrīd tiek gatavota. "Stellas lomu uztveru kā Dieva dāvanu. Parasti Blanša ir katras dramatiskās aktrises sapnis, taču Stella mani pārsteidz ar savu daudzpusību un neviennozīmīgumu, un šis raksturs jāpasniedz ļoti reljefi un niansēti. Tas, ka pirms manis šo lomu spēlējušas četras aktrises un katra ienesa savu krāsu, man uzliek netiešu pienākumu saglabāt šīs lomas pamatu, kas pēc 238 izrādēm vairs nav tik skaidri nolasāms kā sākumā. Tas ir milzīgs izaicinājums arī lomas apjoma dēļ," teic Agnese Zeltiņa.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais