Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Latvijas Radio 2 sarūpējis dāvanu Maestro - karaokes ballīti visas dienas garumā

© Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 12. janvārī, visas dienas garumā Latvijas Radio 2 savus klausītājus aicina uz Raimonda Paula dzimšanas dienas karaokes ballīti „Dziedi ar Paulu!”. Maestro zelta dziesmas LR2 ēterā izpildīs gan pazīstami mūziķi, gan klausītāji.

Raimonda Paula dzimšanas dienā, 12. janvārī, LR2 ēterā visas dienas garumā viesosies un komponista leģendārās dziesmas izpildīs tādi mūziķi kā Aija Andrejeva, Agnese Rakovska un Samanta Tīna, Intars Busulis, Lauris Reiniks, Juris Kaukulis un grupa „Dzelzs Vilks”, Jānis Aišpurs un grupa „The Sound Poets”, kā arī grupa „Citi Zēni”. Tāpat Raimonda Paula zelta dziesmas izpildīs arī LR2 dziedošie klausītāji.

Latvijas Radio 2 pagājušā gada nogalē aicināja klausītājus iesūtīt savus iedziedātos Raimonda Paula dziesmu ierakstus. Atsaucība bijusi patiešām liela - saņemti ap 60 dziedošie pieteikumi, no kuriem daži viesosies un būs dzirdami jau šajā ceturtdienā LR2 ēterā.

12. janvārī visas dienas garumā mākslinieki un klausītāji izpildīs tādas dziesmas kā „Somu pirts”, „Circenīša Ziemassvētki”, „Cielaviņa”, „Muļķe sirds”, „Zilie lini” un citas.

„Maestro ir latviešu mūzikas vislielākais fenomens. Viņš iederas it visur - sākot no vienkāršām lauku ballītēm līdz pat visizsmalcinātākajām koncertzālēm. Pauls ir ģeniāls mūziķis, dievināts komponists un izcila personība. Protams, arī mums, Latvijas Radio 2, Maestro ir komponists numur viens, un mēs priecājamies, ka nereti viņš mums uztic savu dziesmu ierakstu pirmatskaņojumus. Tieši tādēļ Maestro dzimšanas diena ir nozīmīgi svētki arī mums,” tā Latvijas Radio 2 galvenā satura redaktore Baiba Palkavniece.