Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Normunds Pauniņš ar Antru Stafecku izdod sirdsbalss dziesmu

© Publicitātes foto

“Nav jau viss mūžīgs – ne ziema, ne sals / Vēji, kad pūtīs, lai sasilda sirdsbalss” – tā savā jaunākajā dziesmā “Sirdsbalss” pauž grupa “Otra Puse” un viņu ilggadējā skatuves partnere Antra Stafecka.

Ziemassvētku tematikai veltītā skaņdarba mūzikas autors ir “Otras puses” līderis Normunds Pauniņš, savukārt tekstu radījis Oskars Deigelis. Dziesmas muzikālā noformējuma izveide uzticēta producentam Jānim Narbutam. “Šī ir jau otrā grupas sadarbība ar dziedātāju un dzejnieku Oskaru Deigeli. Patiesi priecājos, ka esmu atradis cilvēku, kurš spilgti izjūt manas melodijas un spēj tajās ielikt īstos vārdus. Savukārt ar Jāni Narbutu sastrādājamies pirmoreiz, un, manuprāt, šī sadarbība izdevusies par visiem 100%. Viņa radītais skanējums, kas lieliski atspoguļo 80. gadu vēsmas, ir kā svaiga gaisa malks grupas “Otra Puse” repertuārā,” sadarbību komentē Pauniņš.

“Dziesmas vēstījums sevī ietver mūžseno patiesību par to, cik svarīgi ieklausīties savā sirdsbalsī, it īpaši brīžos, kad neklājas viegli. Tikpat svarīgi atcerēties, ka viens nav cīnītājs - tuvo un mīļo cilvēku klātbūtne ir nepieciešama ikvienam, kā svētkos, tā ikdienā,” pauž Deigelis.