Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Latvijas Nacionālajā teātrī notiks visiem mīlētājiem veltīti Shipsea solokoncerti

© Publicitātes foto

Līdz ar Ziemas saulgriežu tuvošanos, Jānis Šipkēvics izziņojis sava soloprojekta Shipsea koncertus “Siltā gaismā”, kas notiks nākamā gada 14. un 15. februārī Latvijas Nacionālajā teātrī, un, kā vēsta viņa menedžments, “klausītāju dvēselēs ielies siltu gaismu par godu visiem mīlētājiem un pēc mīlestības izslāpušajiem.”

Koncertprogrammā “Siltā gaismā” Jānis Šipkēvics apvienojis dziesmas, kas, pēc viņa domām, atspoguļo mīlestības temperatūras plašo diapazonu - no Raiņa “Meitenes ar ledus acīm” līdz karstai kvēlei paša sacerētajās dziesmās. Jaunā lasījumā stīgu kvarteta, klavieru un balsu salikumā izskanēs būtiskākās lappuses no Shipsea daiļrades - “Taviem ceļiem”, “Mežaparks” u.c., kā arī jaunākā albuma “Apgaismo mani” dziesmas “Tavi viļņi”, “Pie upes”, “Dunka” un “Siltā gaismā”. Programmā ietvertas arī skaistākās melodijas, ko savulaik radījuši Imants Kalniņš, Keita Buša, Pīters Geibriels u.c.

Šonedēļ izdota arī Shipsea dziesmas “Taviem ceļiem” video versija no augusta beigās notikušajiem trīs Jāņa Šipkēvica jubilejas koncertiem “Shipsea. Apgaimo mani”.