Ak koncertiem Rīgā un Limbažos “PND” un “All Day Long” uzsāk Ziemassvētku tūri

© Publicitātes foto

“Nesam pankroku tautās!” - ar šādu uzsaukumu latvju pagrīdes mūzikas grupas “PND” un “All Day Long” turpina tradīcijas un dodas koncerttūrē pa Latvijas novadiem.

“Ziemassvētku jampadrača” tūres koncerti norisināsies divās decembra nedēļas nogalēs Rīgā, Limbažos, Talsos un Liepājā. Pirmie divi koncerti jau šīs nedēļas nogalē - piektdien, 9. decembrī, Rīgā, “Sporta pagalmā”, bet 10. decembrī Limbažos, bārā “Limbizkvīts”. Pēc tam - 16. decembrī Talsos, kultūras telpā “Kurte”, bet 17. decembrī Liepājā, kultūras namā “Wiktorija”.

“Tūres ideja radās ap 2007. gadu. Doma ir vienkārša - braukt tūrē pa mazāk apmeklētām vietām mūsu mazajā valstī un nest pankroku tautās! Tā tas tiek turpināts ik gadu, izņemot dažus gadus, kuru pieminēšanai nav nekādas nozīmes,” par ikgadējo tradīciju stāsta grupas “PND” vokālists Mārcis jeb Pavasars.

Abas grupas savu darbību sāka aptuveni vienā laikā, 90. gadu nogalē. ““PND” un “All Day Long” koncerts sniedz labu ieskatu vismaz divos Latvijas pankroka virzienos, kas tiek papildināts ar līdzi dziedāšanu, alu un, ideālā variantā, arī dejām,” tā tiek pieteikti šie koncerti.

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.