Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Bez maksas pieejams “Sudden Lights” koncertieraksts

© Ritvars Stankevics

Sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju rasta iespēja interesentiem bez maksas piedāvāt grupas “Sudden Lights” tūres “Miljards vasaru” noslēguma koncerta ierakstu. Tas būs brīvi pieejams līdz 2023. gada janvāra vidum.

“Hanzas Peronā” notikušajā koncertā grupas “Sudden Light” mūziķi pārsteidza, paplašinot savu instrumentu klāstu un iejūtoties sev neierastos ampluā. Grupa bija sarūpējusi arī pārsteigumus, tostarp jaunus aranžējumus vairākām labi zināmām dziesmām.

Koncertā piedalījās arī viesmākslinieki - ZeBrene, Māra Upmane-Holšteina un Mārtiņš Elerts no grupas “Astro’n’out”, bundzinieks Mārtiņš Spuris no “Franco Franco”, bet vairākas dziesmas papildināja deju studijas “Reverse” dalībnieces horeogrāfes Lienes Tunnes vadībā.

Videoieraksta pults režisors un montāžas režisors Kārlis Zemītis: “Sakām “Sudden Lights” milzīgu paldies par uzticēšanos un komandai par atdevi, lai šis koncertieraksts taptu. Kopīgi ar Aleksandru Okonovu mums jau iepriekš ir bijusi veiksmīga sadarbība ar grupu viņu videoklipos, taču šoreiz tapis kas apjomīgāks. Izsapņotais, izplānotais un nu arī samontētais video darbs tagad nonāk tālāk pie skatītājiem un ceram, ka tas neatstās vienaldzīgu nevienu. Esam darījuši visu, lai, skatoties koncertu, mēs raisītu cilvēkos koncertā radītās emocijas, un ielikuši arī savu radošo artavu, lai tās pastiprinātu.”

Ieraksts pieejams šeit.