"Imagine Dragons" brauks uz Lietuvu

© Publicitātes foto

Pie mums šovasar brīvdabas koncertsezonu atklājušie “Grammy” balvas ieguvēji, rokgrupa “Imagine Dragons” nākamajā vasarā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies Viņģa parkā Viļņā – tas notiks 16. augustā.

Pasaules koncertturneja “Mercury Tour”, kas atzīmē “Imagine Dragons” albuma “Mercury - Acts 1 & 2” izdošanu, nākamajā gadā sāksies Dānijā, pirms došanās uz Itāliju, Horvātiju, Poliju, Lietuvu, Franciju, Izraēlu un Grieķiju. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā no 1. decembra.

Līdz ar “Mercury - Act 2” iznākšanu šogad grupa pabeidza savu pirmo dubultalbumu, ko producējis leģendārais Rick Rubin. Albums turpina dominēt radiostacijās, un “Imagine Dragons” joprojām ir viena no tikai četrām grupām, kas jebkad ir iekļuvušas “Alternative Radio” vienlaicīgi Top 5 singlu sarakstā, un vienīgā grupa, kas to spējusi atkārtot. “Imagine Dragons” ziedojumos ir ievākusi miljoniem eiro dažādiem mērķiem, tostarp bērnu vēža labdarības organizācijai “Tyler Robinson Foundation” un grupas līdera Dan Reynolds izveidotajam “Loveloud” fondam. Vēl jāpiebilst, ka 2022. gadā Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis viņus iekļāva st.arp “United 24” vēstniekiem, kas palīdz sniegt humāno palīdzību Ukrainā.