Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Jau no trešdienas pārdošanā biļetes uz “Positivus ‘2023”

© Publicitātes foto

Lai gan nav pienākušas pat šā gada beigas, jau no trešdienas varēs iegādāties biļetes uz nākamajā vasarā gaidāmo “Positivus” festivālu. Tas notiks 14. un 15. jūlijā - joprojām Rīgā, Lucavsalā.

Sākot no trešdienas, 23. novembra, tikai trīs dienas festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko biļešu cenu www.positivusfestival.com un “Biļešu Serviss” tīklā. Divu dienu biļete maksās 69 eiro, VIP biļete - 199 eiro. Vienas dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu. Biļešu cena mainīsies no 26. novembra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā. Vēl jāpiebilst, ka 2023. gadā festivālā vairāk nebūs telšu pilsētiņas.

“”Positivus” komanda strādā, lai sarūpētu programmas ziņā iespaidīgāko mūzikas festivālu Baltijā un savā 15. norises gadā sagādātu vairākus jaunumus, un programmas ziņā pārspētu visus līdzšinējos festivālus,” sola organizatori. “Mēs mīlam, to ko darām, un esam gandarīti, ka šo daudzo gadu laikā izdevies piedzīvot tik daudz neticami spēcīgu mākslinieku uzstāšanos un esam tikuši nominēti Eiropas festivālu balvai kā “Best-Medium Sized Festival 2022”. Tas viss pateicoties ikvienam, kurš apmeklējis festivālu šo gadu laikā, dodot mums iespēju ar vēl lielāku jaudu turpināt un iepriecināt mūzikas cienītājus no visas Baltijas un citām valstīm.”