Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Televīzijā startē jauniešu seriāls ar Elizabeti Balčus un Prusax galvenajās lomās

© Publicitātes foto

No šīs otrdienas, 22. novembra, nākamās paaudzes televīzijā Go3 startē oriģinālseriāls “Jaunais norm”, kas parādīs tā saucamās “Gen Z” paaudzes jauniešu dzīves, kur pārgalvīgi piedzīvojumi mijas ar eksistenciālām pārdomām, “normālas” dzīves meklējumiem un laikam tikai šai paaudzei pašiem saprotamām problēmām.

Galvenās lomas šajā seriālā atveido harizmātiskā mūziķe Elizabete Balčus, jauniešu elks, reperis Prusax, dzejnieks Gundars Smuidris un dejotāja Madlēna Valdberga, tāpat lomās ir arī Toms Krīgers, Elīza Rešetina, Sanija Sālījuma, Intars Rešetins, Evija Krūze, Ieva Puķe, Jānis Jarāns, arī dziedātāja Baiba Ozoliņa (viņa ir Elizabetes Balčus “seriāla mamma”) un citi.

Seriālā skatītāji ieraudzīs jauniešu dzīvi piedzīvojumos un ballītēs, sekojot līdzi jau pirmajā sezonā “Viss norm” iepazītajiem tēliem Dāvidam, Zirnim, Paulai un citiem. “Draugu meklējumi pēc stabilitātes turpinās, taču visu maina jaunā tēla Telmas ierašanās, kura ar savām neizskaidrojamajām spējām sajauc viņu prātus, vienlaikus meklējot pareizās atbildes uz šķietami neatrisināmiem draugu jautājumiem. Caur galveno tēlu pārdzīvojumiem un pasaules redzējumu seriālā tiek apskatīti arī plašāka mēroga jautājumi, par kuriem līdz “Gen Z” paaudzei skaļi runāt uzdrošinājies vien retais, liekot atkārtot mūžīgo jautājumu par to, vai aizu starp paaudzēm vispār ir iespējams aizpildīt?” tā seriālu piesaka TV pārstāvji.

“Ar šo seriālu mēs turpinām radīt kvalitatīvu orģinālsaturu Latvijas jauniešiem. Pēc pirmās sezonas sapratām, ka seriāls rezonē ar jauniešu auditoriju, un katrs spēj atrast daļu sevis mūsu stāsta varoņos. Otrā sezona dod iespēju jauniešu auditorijai atkal sastapties ar sev līdzīgajiem otrpus ekrāna,” norāda producents Kristians Alhimionoks. Arī turpmākās seriāla “Viss norm” sērijas būs skatāms otrdienās.