Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Igo ļoti pieprasīts, nākas izsludināt papildkoncertus

© Publicitātes foto

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi un izpārdotos koncertus, dziedātājs Igo izsludinājis savas 60 gadu jubilejas koncerttūres papildkoncertus, kas turpināsies līdz pat nākamā gada pavasarim.

Arī koncerttūres turpinājumā skanēs gan Igo zelta repertuārs no grupu «Līvi», «Remix» un «Liepājas brāļi» daiļrades klāsta, gan fragmenti no Zigmara Liepiņa rokoperas «Lāčplēsis», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle» u.c. darbiem, kas bijuši svarīgi gan pašam Igo, gan visai Latvijai. «Šie būs koncerti, kur būs dzirdami skaņdarbi, kurus klausītāji vienmēr grib dzirdēt un gaida, kuri ikvienam raisa emocijas, atmiņas, kuriem var dziedāt līdzi; kompozīcijas, kuras pārdzīvojušas laika pārbaudi un joprojām klausās vairākās paaudzēs,» saka Igo.

Kā zināms, Igo joprojām ir aktīvs mūzikas radīšanā, un arī pēdējos gados tiek sakomponēti skaņdarbi, kuri guvuši lielu popularitāti - arī tie skanēs koncertos. Līdzās šīm dziesmām noteikti skanēs arī dziedātāja izpildītie hiti, kuru autori ir Raimonds Pauls, Zigmars Liepiņš, Ēriks Ķiģelis, Jānis Strazds, Jānis Lūsēns, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilevičs, Aivars Hermanis, Valts Pūce un arī pats Igo: «Brīva diena», «Vējš sola lapai debesis», «Redzēj puisis, redzēj meita», «Nojausma», «Mālos pelēkos», «Ieelpots», »Bet dzīvē viss ir savādāk», «Nepiesauc, nepasauc mani vēl», «Kā senā dziesmā», «Laika dziesmiņa», «Meitenei kafejnīcā», «Pilnmēness naktī», «Zīlīte» u.c., turklāt katrā koncertā repertuārs un īpašo viesu sastāvs būs atšķirīgs. Koncertos piedalīsies muzikālā grupa Jāņa Strazda vadībā.

Igo jubilejas koncerti:

  1. decembrī plkst. 19.00 Saldus sporta centrā
  2. februārī plkst. 19.00 Kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”
  3. februārī plkst. 19.00 Tukuma Kultūras centrā
  4. februārī plkst. 19.00 Siguldas Devonā
  5. februārī plkst. 19.00 Ādažu Kultūras centrā
  6. februārī plkst. 18.00 Krustpils Kultūras namā
  7. martā plkst. 18.00 Valmieras Kultūras centrā
  8. martā plkst. 19.00 Ogres Kultūras centrā
  9. martā plkst. 19.00 Madonas Kultūras namā
  10. martā plkst. 18.00 VEF Kultūras pilī