Markus Riva izdod Amerikā ierakstītu singlu angļu valodā

© Publicitātes foto

Markus Riva izdevis jaunu dziesmu angļu valodā ar nosaukumu “Alive”, kas ir viens no vairākiem skaņdarbiem, kurus mūziķis šovasar ierakstījis Losandželosā, ASV.

Jaunais singls “Alive” tapis, sadarbojoties ar producentu Gharah PK, kura producēto mūziķu sarakstā ir gan Kriss Brauns un Kreigs Deivids, gan arī Nikola Šerzingere un K-pop zvaigznes „AESPA“.

“Ar PK sadarbojos jau vairākus gadus - viņš ir producējis vairākas manas dziesmas, tostarp “Take Me Down”, “Impossible”, arī “Supernovas dziesmu “If you’re gonna love me”. Šoreiz sadarbība bija lieliska ar to, ka uz studiju gāju kā balta lapa, bet dziesmu rakstīšanas sesijās ierakstījām vairākas dziesmas,” stāsta Markus. ""Alive” ir disko un fanka sajaukums dzīvespriecīgā noskaņā un runā par mentālo veselību, un to, cik svarīgi ir cilvēki un līdzsabiedrotie mūsu lokā, kas spēj emocionāli pacelt un izvilkt no depresīviem kritumiem.”

Dziesmai tapusi arī videoversija, kura filmēta Losandželosā, šī gada vasarā. Tas ir jau otrais video, kuru šogad Markus ir nofilmējis ASV - jūnijā izdots video dziesmai “Lose Myself”, kur Markus iejutās dārznieka lomā.

Svarīgākais