Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Raidījumu “Pēdas” turpmāk vadīs Kristīne Garklāva

© Publicitātes foto

Jau šo svētdien, 2. oktobrī, kanālā TV3 pie skatītājiem atgriezīsies raidījums “Pēdas. Kas paliek pēc tevis?”, kuru vadīs mūždien smaidīgā Kristīna Garklāva.

Kopā ar Kristīni Garklāvu 12 raidījuma sērijās skatītāji turpinās izzināt ilgtspējas tēmas un meklēs atbildes uz jautājumu, kā pēc sevis atstāt iespējami mazāku pēdu. Raidījumā tiks apskatīta pārtikas atkritumu tēma, ilgtspējīga ceļošana un zaļais transports, energoefektīvas dzīvesvietas veidošana un citi aktuāli temati.

Jaunajā sezonā liels uzsvars tiks likts arī uz finanšu jautājumiem, kas iet roku rokā ar ilgtspēju un zaļo dzīvesveidu. Savā pieredzē dalīsies arī sabiedrībā zināmi cilvēki, piemēram, par savu pieredzi ar zaļo transportu stāstīs dziedātāja Aminata, par atkritumu šķirošanu - mūziķis Jānis Aišpurs no “The Sound Poets”, savu dārzu izrādīs modes mākslinieks Dāvids, bet mūziķis Markus Riva dalīsies pārdomās par vegānismu. “Zaļi nebūt nenozīmē garlaicīgi. Patiesībā tie ir vienkārši, bet tajā pašā laikā ļoti vajadzīgi lēmumi, lai mēs satiktos labākā rītdienā. Lai mūsu bērni dzīvotu labākā pasaulē, mums jāpieņem ilgtspējīgi lēmumi jau šodien un ar savu rīcību jāuzņemas atbildība par nākotni,” norāda raidījuma veidotāji.