Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Izsludināta pieteikšanās dziesmu rakstīšanas nometnei “RigaLive”

© Publicitātes foto

Mūzikas un dziesmu tekstu autori, izpildītāji un dziesmu producenti aicināti pieteikt dalību “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Mūzikas eksports” organizētās dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” astotajai sesijai. Tā risināsies Rīgā, no 7. – 9. novembrim.

“RigaLive” ir mūzikas rakstīšanas nometne ar mērķi tās dalībniekiem, radoši strādājot komandās, radīt potenciālus radio hitus. Nometnes pirmā diena tiek atvēlēta lekcijām un meistarklasēm, kas tiek rīkotas sadarbībā ar nozares profesionāļiem, bet otrajā un trešajā dienā notiek darbs pie dziesmu izveides. Dalībnieki katrā no dienām tiek sadalīti grupās, kas veidojas no trīs cilvēkiem - mūzikas autora, izpildītāja un producenta. Pēc tam katra grupa astoņas stundas strādā pie jaunas dziesmas izveides, ierakstot tās demo versiju. Katras dienas noslēgumā jaunās dziesmas vērtē eksperti - pieredzes bagāti starptautiskās un vietējās mūzikas industrijas profesionāļi.

Pieredzē par dalību nometnē dalās Būū: “Man dziesmu rakstīšana komandā ir liels izaicinājums, bet, kad tas izdodas, protams, ka rezultāts ir spēcīgāks, nekā rakstot vienam. Tieši tā bija ar dziesmu “Kur ir mana cilts” - kā es izdomāju piedziedājumu, sapratu, ka, jā, šis ir zelts, bliežam dziesmu! Ļoti rekomendēju vientuļajiem “songvraiteriem” pamēģināt strādāt komandā!”

Lai pieteiktu savu dalību nometnei, līdz 10. oktobrim jāaizpilda pieteikuma anketa (vairāk info: www.musiclatvia.lv), bet nometnē uzņemtie dalībnieki tiks izziņoti līdz oktobra beigām. Dalības maksa - 100 eiro.