Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

TV dāvā iespēju ieskatīties Olgas Rajeckas jubilejas koncerta aizkulisēs

© Renars Koris

Televīzija sievietēm “STV Pirmā!” sestdien, 1. oktobrī, skatītājiem dāvina skatuves dīvas Olgas Rajeckas 60 gadu jubilejas koncertu “Mana svētku diena” no Dzintaru koncertzāles.

Pirms koncerta pārraides skatītājiem būs ekskluzīva iespēja paviesoties koncerta aizkulisēs un kopā ar šova “Kad viņas satiekas” vadītāju Baibu Vītiņu būt klāt īpašajā Olgas svētku dienā. Kādas emocijas un spriedze valda aizkulisēs; kāds darbs tiek ieguldīts pirms kāpšanas uz skatuves; kā gandrīz visas dienas garumā notiek gatavošanās koncertam; kā māksliniece izvēlas tērpus un rotas; kā notiek mēģinājuma gaita; ko par muzikālo sadarbību un draudzību domā Olgas skatuves kolēģi Aija Andrejeva, Kristīne Zadovska, Viktors Zemgals, grupas “Bermudu divstūris” puiši, Ieva Akurātere, Raimonda Vazdika un citi.

Savukārt dziedātājas vīrs Ivo Bankavs atklās, kāda Olga pirms koncertiem ir mājās un kā patiesībā tiek galā ar stresu.

Olgas Rajeckas vērienīgajā jubilejas koncertā piedalījās teju visi mūziķi, ar kuriem kopā Olga savulaik uzstājusies: “Dāmu pops”, Aija Andrejeva, “Turaidas Roze”, “Eolika”, Boriss Rezņiks, pat kultūras ministrs Nauris Puntulis, Kristīne Zadovska, mūzikas izdevējs un mūziķis Guntars Račs, Jānis Aišpurs, “Bermudu divstūris” un dažādi deju kolektīvi.