Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Nākamnedēļ startēs Ēķa režisētais “tarakānu seriāls”

© Publicitātes foto

Tet papildina šīs sezonas veidoto seriālu klāstu, no 29. septembra piedāvājot Andreja Ēķa režisēto jauno darbu “Tarakāni tavā galvā”.

Seriāls “Tarakāni tavā galvā” atklāj cilvēku savstarpējās attiecībās aktuālās tēmas. Astoņu sēriju seriālā aplūkotās tēmas ir pašapziņas trūkums, attiecības ar māti, greizsirdība, neuzticība, nespēja izrunāties un daudzas citas jomas, kas atpazīstamas lielākajai daļai sabiedrības. Seriāls veidots pēc rakstnieces Zanes Zustas tāda pat nosaukuma psiholoģiskas grāmatas. Galvenās lomas atveidotājs ir aktieris, režisors un komponists Toms Auniņš, vēl seriālā būs iespēja redzēt Ditu Lūriņu, Andri Keišu, Dārtu Daneviču, Antu Aizupi, Kristīni Nevarausku, Kristīni Belicku, Imantu Stradu, Mārtiņu Upenieku un citus.

Seriāla centrālais tēls ir psihoterapeits Roberts.

“Vecpuiša statuss viņu pilnībā apmierina un no īstām attiecībām viņš baidās. Roberta darba dienas paiet psihoterapijas privātpraksē, uzklausot dažādu klientu dzīves stāstus. Katrs no viņiem alkst tikt uzklausīts gluži kā bērni, tāpēc nereti ar Robertu cenšas manipulēt, bet Roberta uzdevums ir ieraudzīt “tarakānus” klientu galvās, kas traucē tiem dzīvot, un saudzīgi to parādīt arī viņiem pašiem. Klientiem ir iespēja no kabineta iziet ar kādu būtisku atziņu, kas var izmainīt viņu dzīvi, bet vai viņi to izdarīs? Vai no “tarakāna” atbrīvoties maz ir izdevīgi?” ieintriģē seriāla radošā komanda.