Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Eilands ar Breidaku dodas pie skatītājiem ar jaunu humorprogrammu

© Publicitātes foto

Humoristiskā apvienība “Mēs Jūs Mīlam” dziedātāja Ralfa Eilanda un “Radio SWH” rīta ētera personības un improvizācijas teātra meistara Kaspara Breidaka personās izziņojusi savu jauno izrāžu tūri “Mēs Jūs Mīlam: Joprojām”, kas notiks septembra beigās un oktobrī.

“Mēs Jūs Mīlam: Joprojām” notiks Talsos, Dobelē, Valmierā, Liepājā, Alūksnē un Rīgā. Pirmie pasākumi tūres ietvaros - 23. septembrī Talsos un 24. septembrī Dobelē, bet vismaz pagaidām pēdējais no pieteiktajiem - 8. oktobrī Rīgā, mūzikas namā “Daile”. “Iepriekšējās izrādēs caur jokiem, improvizāciju, dziesmām un izaicinājumiem tika stāstīts par lietām un tēmām, kuras ikdienā mīl. Tagad ir pagājuši pāris gadi, cilvēce ir pieredzējusi visdažādākos notikumus, tādēļ Ralfs ar Kasparu uzskata par savu uzdevumu skatītājiem pierādīt, ka pēc visa tā ir iespējams joprojām mīlēt,” tā izrādes piesaka šī radošā kolektīva atbalsta komanda.

“Es spriežu pēc sevis: man šobrīd ir nepieciešams kārtīgi izsmieties, tādēļ šķiet, ka tā domā arī mūsu skatītāji,” prāto Ralfs Eilands. “Nevaru vien sagaidīt, kad ar Kasparu atkal kāpšu uz skatuves, jo pēc visa, kas noticis pasaulē, mums ir sakrājies daudz, ko teikt!” Savukārt Kaspars Breidaks ironiski (vai varbūt nē?) piebilst: “Neskatoties uz aizdomām, ka Ralfs Eilands izmanto mani savas atpazīstamības veicināšanai, esmu nolēmis sadarbību turpināt vēl uz vienu gadu.” Plašākus komentārus Kaspars atteicies sniegt, piebilstot vien, ka izrādē viss tiks pateikts reizi par visām reizēm…