Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

"Dziedi ar Zvaigzni" apbraukās Latviju

Atis Auzāns un Aija Dzērve © Publicitātes foto

Ar koncertu 20. janvārī pulksten 19, Valmieras Kultūras centrā Latvijas koncertturneju sāks projekts "Zvaigznes no šova "Dziedi ar zvaigzni" - tavā pilsētā!".

Kocertturnejā piedalīsies TV3 šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" skatītāju iemīļotie dalībnieki: mūziķis un šova "Koru kari" uzvarētājs Atis Auzāns, elegantā Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, Kuldīgas Sv. Annas baznīcas mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un kolorītā dziedātāja Liene Bronuša (pazīstama ar skatuves vārdu Candy).

Koncerti ieplānoti jau vairāk nekā divdesmit Latvijas pilsētās, un koncertu apmeklētājiem tiks piedāvātas šovā izskanējušās dziesmas "Dvēselīte" (no kinofilmas "Spēle"), "Jel dod man bučiņ", "Guli, meitīna", "Un tūkstoškārt" (no izrādes "Tobāgo!"), "Nepārmet man", "Undīne", "Laika dziesmiņa", "Princesīte", dziesmiņa no kinofilmas "Dāvana vientuļai sievietei", "Zelta sirds" un "Laika dziesmiņa" (no grupas "Līvi" repertuāra), "Atgriešanās", "It’s my Life" (no "Bon Jovi" repertuāra), kā arī citi klausītājiem mīļi un pazīstami skaņdarbi.

Koncertos piedalīsies arī TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva; vairākos koncertos solījuši piedalīties arī "Milžu cīņu" dalībnieki - Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks un dziedātāja Vineta Elksne (meiteņu trio "Lady’s Sweet" dalībniece).

Lai priekšnesumi pēc iespējas līdzinātos šovā redzētajam, tie tiks paspilgtināti ar dekorācijām, kā arī gaismas un skaņas efektiem, par ko parūpēsies skaņu ierakstu kompānija "Sound Systems". Koncerta dalībnieki sola, ka maksimāli centīsies radīt atmosfēru, kāda valdīja šovā "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas", lai tiem skatītājiem, kas sekoja šovam, atsauktu atmiņā vienpadsmit svētdienas vakaros izbaudītās emocijas, bet tos, kas šovam nesekoja, no jauna iepazīstinātu ar lieliskajiem māksliniekiem un to sniegumu.

Koncertturneja: Valmiera - 20. janvārī pulksten, Viesīte- 23. janvārī pulksten 18, Salacgrīva - 28. janvārī pulksten 19, Madona - 29. janvārī pulksten 13, Jelgavā - 3. februārī pulksten 19, Siguldā - 4. februārī pulksten 19, Jēkabpilī - 6. februārī pulksten 18, Mālpilī - 11. februārī pulksten 19, Aizkrauklē - 12. februārī pulksten 13, Rēzeknē - 13. februārī pulksten 18, Kuldīgā - 18. februārī pulksten 19, Saldū - 19. februārī pulksten 13, Cēsīs - 20. februārī pulksten 17, Tukumā - 24. februārī pulksten 19, Rojā - 25. februārī pulksten 19, Iecavā - 27. februārī pulksten 17.