Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

TV rudens sezonā debitēs Reiniku Ričijs Rū, pats Lauris pošas uz Kolumbiju

© Publicitātes foto

Šoruden skatītājiem televīzijas kanālos “STV Pirmā!”, 360TV un izklaides platformā “Tet+” tiek solītas pirmizrādes, jaunas sezonas jau iemīļotiem šoviem, populāru stāstu ekranizācijas un TV personības, kas izklaidēs un vedīs jaunos piedzīvojumos.

No 25. augusta “Tet+” plašajam bērnu satura klāstam pievienosies šobrīd jau tik iemīļotais lācēns Ričijs Rū - kopā ar Lauri Reiniku un Rūtu Reiniku-Preisu viņš pašus mazākos priecēs ar “Ričija Rū pasakām” - 12 sirsnīgiem, pamācošiem stāstiņiem, kurus papildinās skanīgās dziesmas par draudzību, drosmi, prieku, mīlestību pret dabu un savējiem. Pašam Laurim būs vēl kādi jaunumi: kanāla 360TV šovu “Pasaki to skaļi” jaunajā sezonā kopā ar Elīnu Fīrmani vadīs atraktīvais un allaž smaidīgais Roberto Meloni, kurš raidījuma vadītāja krēslā sēdīsies Laura Reinika vietā, jo viņš uz laiku būs devies izglītoties uz Kolumbiju.

Par citiem jaunumiem. Pēc ilgāka pārtraukuma ar jaunu sezonu atgriežas plaši apspriestais sociālais projekts “Caur ērkšķiem uz…”, ekranizāciju seriālā piedzīvos literatūras bestselleri “Anna no “Zaļajiem jumtiem”” (seriāls “Anna no Zaļkalniem”) un “Tarakāni tavā galvā”, savukārt seksa industrijas aizkulises rādīs dokumentāli izglītojošā seriāla “Nelegālais trips” turpinājums. Ar jaunām sezonām atgriežas šovi “Slavenības. Bez filtra”, “Ģimene burkā”, “Četri uz koferiem”, “Kad viņas satiekas”, “Vakariņš ar savējiem”, “Pasaki to skaļi” u.c.

“Šoruden pie skatītājiem nonāks vairāk nekā 20 “Tet” oriģinālraidījumi, šovi, seriāli un Latvijā veidotas filmas, kur katrs atradīs sev interesējošo tēmu. Katru gadu paplašinām Latvijā veidotā satura piedāvājumu, un ar prieku redzam, ka mums Latvijā ir radošas personības ar idejām ārpus ierastajiem rāmjiem un degsmes pilnām acīm skatītājus saviļņot, iepriecināt, sasmīdināt, aizraut un aizvest sev līdzi piedzīvojumos un jaunos atklājumos,” tā “Tet” TV un izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika Stroda.