Interesantā dziedātāja Atvara izdod kopīgu dziesmu ar Tomu Kalderauski

© Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja un dziesmu autore Atvara laidusi klajā singlu “pāris reizītes” duetā ar dziedātāju Tomu Kalderauski. Dziesma tapusi dziesmu rakstīšanas nometnē “RigaLive kopā ar producentu JJ Lush jeb Jāni Jačmenkinu.

Stilistiski īpatnējā un interesantā dziesma “pāris reizītes” ir par diezgan neveiksmīgām attiecībām, neizlēmību un žulti, kas tiek izlādēta vienam uz otru. “Laimīgas attiecības ir milzīgs darbs, un visbiežāk jaunībā, kad emocijas valda pāri saprātam, mēs mēdzam izvēlēties nevis sev piemērotu partneri, bet vienkārši cilvēku, uz ko uzplaukst tauriņi vēderā. Taču ne vienmēr tas beidzas spīdoši,“ stāsta viena no dziesmas autorēm Atvara.

Atvara ar Tomu Kalderauski ir pazīstami jau ilgus gadus, tāpēc nav bijis grūti sastrādāties, bet dziesmas ideja pieder tieši producentam. “Mēs iegājām telpā, kurā plānojām komponēt, un Jānis pateica, “uzrakstam kaut ko sulīgu, kur viens otru kārtīgi noliek, bet - nu varētu jau vēl pāris reizītes…”.” Visi trīs par to no sirds pasmējušies un pāris stundu laikā dziesma bijusi gatava. “Lirika atnāca viegli, jo nav grūti otru nolikt - grūtāk ir pateikt ko labu,” atceras Atvara.

“Es no sirds priecājos, ka man tik ļoti paveicās ar dziesmas rakstīšanas komandu “Riga Live” nometnē. Patīkamākais pārsteigums bija tieši JJ Lush - pirmoreiz telpā dzirdot piedziedājuma bītu, mēs ar Atvaru saskatījāmies ar to skatienu, kad ir skaidrs - tas būs graujoši, mums abiem pārskrēja skudriņas,” atminas Toms Kalderauskis. “Visas nometnes laikā bija jūtama elektroniskās mūzikas pieskaņa arī no tādiem māksliniekiem kā Būū, “Citi Zēni” vai Diona Liepiņa un tas bija kas svaigs. Fantastiska pieredze, esmu sajūsmā!”

Videoklipā dziedātāji ir iepīti romantiskā lidojumā. Atvarai pieder arī daļa dziesmas klipa idejas, tāpat kā režisoram Timotejam Rozentālam un dueta partnerim Tomam Kalderauskim. Videoklips tapis Liepājā, izjūtot prestižās viesnīcas “Maestro Design Hotel” atmosfēru un vējainās Liepājas jūras krasta krāšņumu. Klipā jūtama spriedze un emocijas, tāpēc dziedātāja neslēpj: “Man vairāki cilvēki jautāja, ko pēc videoklipa noskatīšanās teikušas mūsu otrās pusītes. Nu, jāsaka kā ir - arī man tas izskatījās ļoti ticami, tāpēc, paldies Dievam, mēs visi viens otru pazīstam un greizsirdībai nav pamata.”

Izklaide

Jau devīto reizi izdota Latvijas “punk/hc” mūzikas izlase, ko veidojis grupas "Inokentijs Mārpls” līderis Raimonds Lagimovs jeb Dambis. Ieraksts pieejams gan kompaktdiskos, gan kasetēs.

Svarīgākais