Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Aristīda pagalmā šonedēļ daudzveidīga izklaides programma

© Publicitātes foto

Šovasar izveidotajā izklaides norišu centrā, kas, sevī apvienojot vairākas vietas, tiek dēvēta par Aristīda pagalmu jūlijā otrā pusē norisināsies daudzveidīgi mākslas notikumi, tostarp koncerti dažādas to variācijās.

Pats interesantākais pasākums tiek plānots šo sestdien, 23. jūlijā, kad Aristīda pagalmā uz “M/Darbnīcas” terases risināsies multimāksliniecisks Rīgas ārtroka brīvmākslinieku apvienības “Perestroika” koncerts.No urbānās psihozes līdz tuvākajam asteroīdam; no algoritma jāattīra apziņas sienas un benzīnā jālaista elkus un dievus” - tā tiek anonsēts pasākums un tieciet nu gudri, kas zem tā slēpjas… “Perestroikas” sastāvs: Rūdolfs Ozols - ģitāra, vokāls, Leo Novus - vokāls, elektronika, Alise Golovocka - sintezatori, Dāvis Mazurenko - sintezatori, bass, Aleksandrs Barons - bungas, perkusijas.

Jāpiemin, ka šo trešdien, 20. jūlijā, Aristīda pagalmā bāzētajā “M/Galerijā” notiks Rodiona Šehovcova, profesionāla mākslinieka, žurnālista, grafiskā dizainera un izdevēja, izstādes atklāšana, savukārt “M/Darbnīcā”, otrajā stāvā, JVLMA džeza katedras vadītājs Indriķis Veitners būs parūpējies par internacionālu džeza mijiedarbību, atvedot džeza apmaiņas studentus no ASV. “Uno Jazz Combo” izpildīs oriģinālmūziku, kurus komponējuši paši ansambļa dalībnieki. To izveidi iedvesmo eklektiskas ietekmes, tostarp roks, funks, grandžs, metāls, blūzs un džezs. Savukārt 21. jūlijā uz “M/Darbnīcas” terases uzstāsties “Ari Tsugi” - starptautisks muzikāls projekts, kas bāzēts Glāzgovā un “atspoguļo spirituālus pētījumus un izpausmes caur improvizāciju un strukturālajiem mehānismiem.”