Astrologa Andra Rača sastādītie horoskopi 2011. gadam

© f64

AUNS

Šis gads iezīmēs ilgāku lielu pārmaiņu sākšanos daudzu Aunu dzīvē, jo šogad Aunam sāksies pilnīgi jauna ēra. Kopumā ļoti pretrunīgs gads, jo īpaši – laiks no februāra līdz martam, kad Auns gribēs spiest gāzi grīdā. Taču tiem, kas dzimuši aprīlī, priekšā būs ceļa zīme ātruma ierobežojums – bankas, nodokļi –, kurai garām nevarēs tikt, kas nozīmē, ka būs jābrauc pēc noteikumiem. Gāzi grīdā varēs spiest tikai martā dzimušie, un arī tikai februārī un martā. Salīdzinot ar pārējām zīmēm, Aunam šogad gaidāmi vislielākie saviļņojumi, un, ja tos vēl pareizina ar viņa spītību, var gadīties, ka sanāk lielu galējību gads. Turklāt gada laikā šīs galējības var atkārtoties vairākkārt, jo īpaši tiem, kas sevī atpazīst kategoriskumu. Tiem Auniem, kas piedzīvo pusmūža krīzi (precīzāk – tas skars 1969. un 1970. gadā dzimušos), šis gads varētu būt īpaši interesants. Pat nezinu, ko Aunam lai novēl: mēģināt saskatīt dzīvē arī citas krāsas, ne tikai baltu un melnu.

VĒRSIS

Ja Vērsis piedzimis aprīlī, viņu var apsveikt, jo no jūnija līdz gada beigām dzīve būs skaista! Jā, Vērsim īpaši labs gads, uzsvaru liekot uz īpaši. Skatoties pagātnē, pat nav ar ko salīdzināt – katrā ziņā atjaunotās neatkarības laikā tik labs dzīves posms viņiem vēl nav bijis. Daudzi labprāt daudz laika pavadīs lauku darbos. Bet, ja Vērsis ir piedzimis maijā – nekas īpašs. Viņam jāizmanto pats gada sākums, precīzāk – janvāris. Un jāgaida 2012. gads, kad nāks maija Vēršu veiksmes stunda.

DVĪŅI

Daudz labāks gads par to, kāds bija iepriekšējais. Situācija stabila. Taču kopumā par veiksmīgām, attīstību veicinošām un dinamiskām varēs uzskatīt tikai kādas atsevišķas epizodes, un tās būs pavasarī. Ja kāds Dvīnis vēlas sākt ko jaunu, tas jādara pavasarī un vasarā – no aprīļa līdz jūlijam, jo tas viņam būs spēka pilnākais laiks. Sportiskās aktivitātes interesēs pēc Jāņiem.

VĒZIS

Jūlijā (precīzāk – no 3. jūlija) dzimušajiem Vēžiem diezgan sarežģīts laiks – ar lielu atbildību un maz iespējām kaut ko ietekmēt. Galvenais, lai viņi saprastu, ka dusmas par to, ka pasaulē nav taisnības, viņu dzīves kvalitāti nekādi neuzlabos. Jūnijā un līdz 3. jūlijam dzimušajiem Vēžiem gada otru pusi var uzskatīt par diezgan labu – viņi tiks cauri sveikā. Viņus atbalstīs draugi. Augusta un septembra sākumā nedaudz saspringts periods pašu uzvedības dēļ.

LAUVA

Jāizmanto laiks no februāra līdz maijam ieskaitot – šajos četros mēnešos Lauva varēs izdarīt tik, cik nevarēja iepriekšējos četros gados. Kopumā labs gads. Slikti tas varētu ietekmēt tās Lauvas, kas cer uz pārāk vieglu dzīvi – jo tad viņi izlaidīsies un atslābs. Un pie kā noved atslābums, mēs taču zinām. Spilgti notikumi mīlas laukā gaidāmi oktobrī.

JAUNAVA

Jaunavai visas grūtības ir beigušās. Diezgan labs gads, jo īpaši – augustā dzimušajām. Ir beigušās visas jukas un haoss. Iespējams, pēc ilgāka laika atkal dosieties izklaides ceļojumos uz ārzemēm, atsāksiet svinēt kādus krīzes laikā aizmirstus svētkus. Daudzas Jaunavas uzdrošināsies laist pasaulē bērnus.

SVARI

Svariem grūti. Jā. Man pat nav viņus ar ko nomierināt. Bet ir tāda liela patiesība, ka dzīve vispār ir grūta, kā saka: kurš teica, ka būs viegli?! Dzīve viegla kļūst tikai tad, kad tu saproti, ka tā ir grūta, un kad tu to pieņem. To arī Svariem var ieteikt, jo īpaši – oktobrī dzimušajiem. Septembra Svariem dzīve būs diezgan normāla. Vēl Svariem šogad nav ieteicams mesties tiesas prāvās pret pasaules netaisnību, jo ne pie kā laba tas nenovedīs. Ieteicams mācīties, garīgi pilnveidoties.

SKORPIONS

Labs gads no partnerattiecību viedokļa. Ieteicama sadarbība – jo dalīts prieks ir dubults prieks! Bet teikt, ka Skorpionam šis būs veiksmīgs gads, būtu par skaļu. Veiksmīgs varētu būt tikai janvāris un tikai tiem, kas dzimuši šīs zīmes pašās beigās. Marsa labvēlīgais izvietojums martā un augustā ļaus parādīt labus rezultātus visur, kur jākonkurē.

STRĒLNIEKS

Ļoti labs posms. Tāpat kā Lauvām ir jāizmanto laiks no februāra līdz maijam ieskaitot. Un viss, ko viņi citos medijos lasīs par Kaķa gadu – ka tas ir ļoti labs –, attiecas tikai uz šiem četriem mēnešiem! Bet kopumā: ja salīdzinām ar pēdējiem diviem gadiem, tad šis Strēlniekam būs vienkārši super gads! Mazliet biežāk jāieskatās spidometrā būs martā, jūlijā un pašā gada nogalē.

MEŽĀZIS

Mežāzim sarežģīts gads, bet viņam jau patīk, ka ir sarežģīti. Tāpēc tādā ziņā labs gads. Piepildīts ar atbildību, kas Mežāža ausij izklausās: būs labi! Tikai daži, vājākie šīs zīmes pārstāvji teiks, ka gads ir par grūtu. Kopumā varētu teikt tā: decembrī dzimušajiem Mežāžiem ļoti patīkams gads, bet janvāra Mežāžiem – ļoti atbildīgs, kas Mežāžu valodā arī nozīmē, ka patīkams. Vajadzētu izvairīties no tiesāšanas un tiesāšanās.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram gada pirmajā pusē veiksmīga sadarbība ar domubiedriem un līdzīgi domājošajiem. Gada otrajā pusē reālistiski jānovērtē savas vajadzības: būs neadekvāta vēlēšanās paplašināt savu dzīves telpu ar visādām ekstrām. Iespējas ir viena lieta, tās izfiltrēs banka, bet vajadzības vajadzētu izvērtēt Ūdensvīram pašam. Oktobrī risināsiet romantiskas dabas jautājumus.

ZIVIS

Februārī dzimušajām Zivīm diezgan veiksmīga gada otrā puse. Ja tās izmantos praktisku cilvēku ieteikumus savu bieži vien abstrakto ideju realizācijai, tad piezemētākās februāra Zivis šogad dzīvos labi. Par martā dzimušajām Zivīm pat īsti nav ko pastāstīt, tikai – lai izmanto janvāri. Viena kopīga lieta visām Zivīm: tāpat kā Jaunavām, arī Zivīm ir beidzies haoss un izteikta mētāšanās. Ar šo gadu Zivs dzīvē sākas reālistiskāks un mērenāks posms. Bet martā Marsa ietekmē drosmes pietiks arī pārgalvīgiem soļiem.

Izklaide

Pirmā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākā mūsdienu mūzikas apbalvojuma" ceremonija notiks 2025.gada 5.martā "Arēnā Rīga", balvas pasniedzot vairākos desmitos nomināciju, trešdien preses konferencē informēja pasākuma rīkotāji.