Nīderlandē dzīvojošā Annna atgriežas Latvijā ar jaunu dziesmu un vairākiem koncertiem

© Publicitātes foto

Producente, dziesmu autore un dziedātāja Annna (Anna Madara Pērkone) ir laidusi klajā tituldziesmu no gaidāmā EP “Confetti”, kā arī pieteikusi vairākus koncertus Latvijā – Nīderlandē dzīvojošā latviešu mūziķe te uzstājas diezgan reti.

Jau šīs piektdienas, 8. jūlija, vakarā Annna jauno dziesmu “Confetti” prezentēs Saulkrastu svētku ietvaros koncertā Saulkrastu pludmalē (tas plānots pulksten 22). Dziesma “Confetti” padevusies viņai ierastajā stilā - elegants, kvalitatīvs un rietumniecisks pops, un mūziķe sola savu dzimto Saulkrastu pludmalē kopā ar viņas Nīderlandes komandu visus izdancināt saulaina disko stilā.

Apvienojot savu ar mūziku ar tādām spēcīgām un šobrīd aktuālām tēmām kā ilgtspēja un izdegšana, Annna izstrādājusi savu “sus-pop” (ilgtspējīga popmūzika) zīmolu, tekstos piesakoties dziļāku tēmu atspoguļošanā, taču vienlaikus saglabājot dzīvesprieku un jautrības sajūtu. Ar šāda veida attieksmi Annna jau ir iemantojusi uzticīgus sekotājus sociālajos tīklos, kuros viņa strādā ar lielu vērienu un enerģiju. Tā, piemēram, maijā Annna publicēja ierakstu, kurā deva iespēju ikvienam piedalīties viņas dziesmas videoklipā, pievienojoties filmēšanas laukumā un uzspridzinot vienu no pašas izgatavotajiem, dabai draudzīgajiem konfeti. Uz tikšanos ar dziedātāju slepenā vietā Amsterdamā pieteicās vairāk nekā 100 cilvēku, lai kameras operatora objektīvā raidītu ar kaltētiem ziediem pildītus konfeti. Tas tad nu skatāms arī klipā

Annnu šovasar Latvijā varēs redzēt ne tikai nedēļas nogalē Saulkrastos, bet arī speciālā solo koncertā 28. jūlijā Rīgā, Tallinas kvartālā esošajā izklaides vietā “Tu jau zini kur”, kā arī “Summer Sound” festivālā Liepājā, kas risināsies jūlija pēdējās dienās.

Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais