Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Andris Bulis jaunā šovā piedāvās ieskatīties slavenību dzīves aizkulisēs

© Publicitātes foto

Grezni burziņi, dārza ballītes, vasarnīcas un izbraucieni ar kabrioletu, adrenalīns lidojot ar paraplānu un traucoties ar motociklu, intīma romantika ar mīļoto cilvēku un negaidītas atzīšanās – Andris Bulis jaunā šovā “Iečeko slavenību” rādīs, kā vasaru piedzīvo pašmāju slavenības.

Jau no 28. jūnija otrdienās un ceturtdienās ekskluzīvi slavenību video būs skatāmi portālā 1188 Play. Aktieris Andris Bulis dosies ciemos pie influenceriem, mūziķiem, māksliniekiem un uzņēmējiem, lai kopā mestos laiskā atpūtā, iepazītu viņu privāto vidi, izzinātu noslēpumus un vasaras hobijus. Viņš iepazīsies ar slavenību dzīvesveidu, draugiem, mīļotajiem cilvēkiem un iekļūs tur, kur citiem ieeja liegta, skatītājiem piedāvājot iespēju ielūkoties, kā dzīvo, izklaidējas un mīl pašmāju “sabiedrības krējums”. Viktorija Vailda, Marika Ģederte, Linda Mūrniece, Adriana Miglāne - šīs ir tikai dažas no sabiedrībā pazīstamām personām, kuras jaunajā šovā “uz randiņu” aicinājis Andris Bulis.

“Mani vienmēr interesējis, kas patiesībā slēpjas aiz cilvēkiem, kurus zinām pēc sabiedrības uzliktā zīmoga. Jo bieži vien gadās, ka domājam vienu, bet iepazīstoties, cilvēks atklājas kā pavisam cita, daudz dziļāka personība. Tāpēc šis būs arī mans vasaras lielais izaicinājums - atklāt vēl nezināmo par sabiedrībā jau šķietami labi pazīstamiem cilvēkiem,” par jauno šovu stāsta tā vadītājs Andris Bulis.

“Došos ciemos un mēģināšu noskaidrot, kā iemīļotās pašmāju personības pavada vasaru, kā izklaidējas, ar kādiem hobijiem aizraujas. Gribu ticēt, ka būšu ne tikai šova vadītājs, bet arī labs draugs, kurš centīsies iepazīt un atklāt sarunu biedru pavisam jaunā gaismā, reizē arī mainot sabiedrības viedokli. Līdzās jau man labi zināmām dāmām un kungiem, man būs iespēja iepazīties ar ļoti spilgtām, pat efektīgam zvaigznēm, par kurām pats neko daudz vēl nezinu, taču ļoti labi zinu jauno paaudzi, kas fano par tām. Tāpēc arī man būs jāizkāpj no komforta zonas un jātur viņām līdzi.”

Pirmajā “Iečeko slavenību” sērijā Andris Bulis piedāvās iepazīt Latvijas lielāko krūšu īpašnieci un lelles Bārbijas līdzinieci Viktoriju Vaildu, kura jau vairākus gadus dzīvo Francijas Rivjērā, taču vismaz reizi gadā cenšas paviesoties Latvijā, lai apraudzītu drauga īpašumus Dobelē un apciemotu dzimto Kuldīgu. Aktierim izdevies Viktoriju satikt dienā, kad viņa ar savu draugu Saimonu, kurš pēc tautības ir itālis, taču lieliski ir iemācījies runāt latviski, bija devusies apskatīt Kuldīgu. Viktorija smēlās sauli Ventas krastā, spēlēja badmintonu un mācīja Bulim savu populārāko “Instagram” triku - tverkošanu… Šādu lietu mīļotājiem šī sērija noteikti patiks.