Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Šodien “Domina Shopping” C skvērā sāksies “Vasaras mūzikas festivāls”

© Publicitātes foto

Šodien, 15. jūnijā, ar grupas “Citi Zēni” koncertu tirdzniecības centrā “Domina Shopping” sāksies trīs dienu “Vasaras mūzikas festivāls”. Pasākuma producenti informē – sakarā ar laikapstākļiem ir mainīta festivāla norises vieta: visi koncerti notiks tirdzniecības centra C skvērā, iepretim J. Zemitāna tiltam (nevis uz A autostāvvietas jumta).

Rīt, 16. jūnijā, “Domina Shopping” C skvēru pieskandinās čellu grupa «Dagamba», bet festivāla noslēdzošajā dienā jeb 17. jūnijā - uzstāsies grupa «Musiqq». Pirms un pēc katra festivāla koncerta īpašo atmosfēru kuplinās un ballīti iegriezīs DJ Magnuss Eriņš.

Dina Bunce, t/c “Domina Shopping” direktore:

Fantastiski pavadīts laiks, baudot trīs enerģiskus koncertus un vasarīgo Rīga - tie ir tikai daži iemesli, kāpēc ir vērts apmeklēt Vasaras mūzikas festivālu Dominā. Tie būs trīs neaizmirstami jūnija vakari, kas ierindosies starp 2022. gada vasaras spilgtākajiem izklaides notikumiem.

Visu koncertu sākuma laiks ir plkst. 19.00. Ieeja no plkst. 18.00. Tie notiks t/c “Domina Shopping” C skvērā. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīses” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Koncertus organizē tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, koncertus atbalsta - “Cēsu alus” un “Rīgas balzams”, informatīvais atbalsts no “JCDecaux”, “Visual Media”, “Dscreens”, “Mediju nams” un “TVNET”.