Kivičs netic laulībai un ilgai kopdzīvei

Andris Kivičs © Crystal Studios

Dziedātājs un grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs apgalvo, ka nespētu dzīvot bez seksa, atzīstot, ka dzimumattiecības ieņem svarīgu lomu viņa dzīvē.

Turklāt seksuālajās attiecībās viņam ir svarīgs "svaigums", ko neesot iespējams uzturēt, gadiem ilgi esot kopā ar vienu partneri, – raksta interneta mediji. Andris Kivičs uzskata: ja attiecībās nav seksa, tā nav laulība, bet draudzība. Laulībā esot jābūt iekārei vienam pret otru, vēlmei pieskarties mīļotajam, nevis domai kopā paskatīties TV un iet gulēt. Mūziķis atklāj: jo vairāk viņš ar seksu nodarbojas, jo vairāk gribas. Un tas esot tikai dabiski, jo viņš ir jauns vīrietis, kas vēlas rast veidu, kā seksuāli sevi apmierināt. Un patiesībā mūziķis īsti netic laulībai un kopā dzīvošanai, jo, ilgi esot kopā ar vienu cilvēku, nav iespējams saglabāt dzirkstelīti, kas seksuālajās attiecībās ir pati svarīgākā.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais