Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Dace Pūce Itālijā uz ielas lūgsies pēc bezmaksas saldējuma

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 21. maijā, pulksten 20.30 kanālā 360TV šovs “Četri uz koferiem” būs skatāms neierastā formātā – ceļojuma uz Itāliju romantikai ļausies nevis četras slavenības, bet viņu mammas.

“Vēl nebijis “Četri uz koferiem” ceļojums - piedzīvojumā uz romantisko Itāliju dodas četru sabiedrībā zināmu personību mammas!” tā tiek pieteikta šova sestdien gaidāmā sērija. “TV zvaigznes Leldes Ceriņas, mūziķa Valtera Pūces, “draq-queen” Amuna Davis un aktrises Ievas Florences mammas dodas kopīgā ceļojumā uz skaisto Itāliju. Kā viņas tiks galā ar savām dienām, kuru plānošanā piedalījušies arī viņu bērni?”

Pēc šova pieteikuma apskates aizdomāties gan liek viena nianse: te vēl ir jautājums, kura ir sabiedrībā zināmāka persona - grupas “Dagamba” līderis Valters Pūce vai viņa mamma, režisore Dace Pūce… Lai vai kā, intrigu netrūks.

“Būs daudz emociju - gan prieka, gan baiļu asaras. Protams, ka visu atrast brīžiem būs pagrūti, taču pāri visam - ceļojuma burvība un ļoti daudz pozitīvu emociju. Kā jutīsies Sandra Florence, pirmo reizi mūžā apmeklējot Venēciju? Ko teiks Dace Pūce, kurai dēla uzdevumā būs “jādiņģē” uz ielas bezmaksas saldējums? Un visām liels piedzīvojums būs došanās raftingā ar laivu pa upi, cauri skaistajai Veronai,” vilina šova veidotāji.