Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide

Plastiskās komēdijas klaunu teātris "MIMIRICHI" no Ukrainas uzstāsies Rīgā

© Publicitātes foto

Plastiskās komēdijas klaunu teātris "MIMIRICHI" no Ukrainas uzstāsies Latvijā! Ar programmu "Paper World"!

Plastiskās komēdijas teātris "MIMIRICHI" ir ieguvis pasaules atzinību, uzstājoties daudzās Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas, gandrīz visās Eiropas valstīs, Japānā un Ķīnā. Un tagad tas uzstāsies Rīgā Digital Art House telpās ar šovu "Paper World" - jautru, azartisku un aizraujošu uzvedumu mīmikas, ķermeņa plastikas un žestu valodā.

Mākslas telpas tehnoloģiskie risinājumi piešķir šovam burvestības noti, mūzika atdzīvina emocijas, bet 360 grādu projekcijas papildina šovu ar vizuālām ilūzijām.

Izrādes varoņi aizrauj sajūsminātos skatītājus sev līdzi uz neparasto un burvestību pilno "Papīra pasauli". Uz skatuves šie burvju mākslinieki demonstrē ne tikai klaunu trikus, bet arī neizsmeļamu fantāziju. Veidojot briesmoņus un fantomus no papīra, viņi liek priecāties par dzīvi, smieties, aizdomāties par mūžīgo labā un ļaunā tēmu.

"Papīra pasaule" ir īsti svētki bērniem - viņi lasa papīru kaudzes, kuras izrādes laikā lido uz zāli, spēlējas ar klauniem, apmētājot tos ar papīra bumbiņām, ir paši skaļākie līdzjutēji vārtu iesišanas priekšnojautās un ķer papīra pārslas, kuras lido no skatuves, atstādami tās sev kā daļiņu no brīnuma, kuru dāvā šie brīnišķīgie klauni.

Aicinām Jūs atgriezties bērnībā! Pasmieties un padraiskoties! Sajusties kā bērniem un lieliski pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni! Šovs "Paper World" ir pilnīgi unikāls un labā nozīmē traks šovs visai ģimenei, jebkuram vecumam un visiem saprotamā valodā, kura apvieno sevī pantomīmu un improvizāciju!
Bērni! Ņemiet līdzi mammu, tēti, vecmāmiņas un vectētiņus! Nāciet kopā ar visu ģimeni!

"Paper World" ir izrāde visiem saprotamā valodā. Tieši tādēļ tā ceļo pa visu pasauli, sajūsminot un iedvesmojot gan pieaugušos, gan arī bērnus. Nekādu vārdu! Tikai emocijas!

Tikai 2 izrādes: 29. maijā un 5. jūnijā 12:00.

Tikai Digital Art House telpās. Rīga, Skolas iela 2