Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Sensacionālie “Måneskin” Eirovīzijā piesaka jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Eirovīzijas dziesmu konkursa ‘2021 uzvarētājiem, grupai “Måneskin” šā gada konkurss ir teicama tribīne publicitātes kampaņas veidošanai. Tostarp arī jaunas dziesmas izdošanai.

Grupas “Måneskin” jaunais singls “Supermodel” ierakstīts Losandželosā.

Dziesmas producents ir slavenais Makss Martins, kurš strādājis ar tādiem pazīstamiem māksliniekiem kā The Weeknd, “Coldplay”, Lady Gaga u.c. Šis singls seko kā turpinājums grupas jaunākajām ziņām par 1 miljarda (!) klausījumu sasniegšanu pērn izdotajam grupas hitam “Beggin’”. Pirmā šīs dziesmas publiska atrādīšana - protams, Eirovīzijas finālā, kur “Måneskin” piešķirts viesu statuss.

“Måneskin” mūziķu komentārs par jaunās dziesmas tapšanu: “Mēs uzrakstījām “Supermodel” īsi pēc tam, kad bijām pavadījuši dažus mēnešus Losandželosā. Reizēm paši bijām pārsteigti, cik ļoti cilvēki ir apsēsti ar ideju par slavenībām, to statusu, viņu izskatu un klausītāju saikni ar tiem.” Un vēl: “”Supermodel” galvenās varones personība atbilst foršai, jautrai un sabiedriskai būtnei, tomēr realitātē viņa ir satraukta, slēpj skumjas un atkarības. Savā ziņā tu viņu mīli, jo viņa zina, kā labi pavadīt laiku, bet tajā pat laikā tu gribi no viņas izvairīties, jo ar viņu vari iekulties nepatikšanās.”