Pie Latvijas Nacionālās operas notiks akcijas "Eņģeļi pār Latviju" pasākumi

Šodien noslēgsies šā gada labestības akcija "Eņģeļi pār Latviju", kuras noslēguma pasākumi visas dienas garumā norisināsies pie Latvijas Nacionālās operas, aģentūru LETA informēja telekompānijas LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

Laukumā pie Latvijas Nacionālās operas jau no plkst.10 notiks dejas, varēs iet rotaļās un dziedāt Ziemassvētku dziesmas kopā ar pozitīvo emociju šova "Latvijas zelta talanti" dalībniekiem, "Pasaku nama" tēliem, folkloras kopām "Dandari" un "Grodi", bērnu studijām "Tev un man", "Kukaiņi", "TE", kā arī daudziem citiem cilvēkiem.

Ziedošanas akcijas noslēguma dienā jau no paša rīta laukumā pie Latvijas Nacionālās operas visi labām domām apveltītie ziedotāji varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, lai palīdzētu savākt bērnu ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus, vēstīja Pētersone.

Visas dienas garumā darbosies "Ziedot.lv" un jauniešu centra "Saule" labestības tirdziņi. Notiks arī ziedojumu sacensība starp telekompānijas LNT un "Radio SWH" ētera personībām, kuras vāks ziedojumus. Ikviens tiek arī aicināts ziedot mantas, apģērbus un apavus trūcīgajām Latvijas ģimenēm.

Akcijas "Eņģeļi pār Latviju" noslēguma koncertā uzstāsies tādi Latvijā iemīļoti mūziķi kā Intars Busulis, grupa "Putnu balle", Zaļkalniņu ģimene, grupa "Lady’s Sweet", Kārlis Lācis, Lorija Vuda, Evita Zālīte un Evija Sloka.

Arī LNT ik pa laikam visas dienas garumā būs vērojamas tiešraides no pasākumu norises vietas.

Kā ziņots, jau vairāk nekā trīs nedēļas rit LNT labestības akcija "Eņģeļi pār Latviju". LNT, "Swedbank" un "Ziedot.lv" ar "Rimi" un "Supernetto" atbalstu aicina ikvienu piedalīties "Eņģeļi pār Latviju" pasākumos pie Latvijas Nacionālās operas un ziedot naudu smagi slimu bērnu ārstēšanai.

Šogad uz cilvēku palīdzību cer vienu gadu vecā Karlīna, četrus mēnešus vecais Raimonds, vienu gadu vecais Kristaps, sešus gadus vecais Igors un 13 gadus vecā Liāna. Kopējā šiem pieciem bērniem nepieciešamā summa ir 49 415 lati un 56 santīmi.

Portāla "www.draugiem.lv" sadaļā "Eņģeļi pār Latviju" ikviens portāla lietotājs var iepazīties ar bērnu stāstiem, kuriem tiek aicināts šogad palīdzēt.

Svarīgākais