Ar dziesmu par salauztām sirdīm sevi piesaka jauns popdziedātājs Danny Silver

© Publicitātes foto

Latvijas popmūzikā ar dziesmu “Piedod man” sevi piesaka jaunais dziedātājs un dziesmu autors Danny Silver. Dziesma jau iemantojusi atpazīstamību vietnē “TikTok”.

Savu ceļu Danny Silver sācis rokmūzikā, spēlējot ģitāru un dziedot “noise-rock/grunge” grupā “Funnel”, kur arī ieguvis pirmo pieredzi mūzikas rakstīšanā, ietekmējoties no grupas “Nirvana” repertuāra. Pēc “Funnel” izjukšanas uz pailgu laiku bijis klusums, līdz mūziķis atgriezies kā Danny Silver - šoreiz rakstot popmūziku angļu un latviešu valodās, kuru izpilda ar rokmūzikas ekspresivitāti.

Dziesmas “Piedod man” videoklips cilvēkam no malas šķitīs pabaiss - sirdi plosošu ciešanu neizdevies demonstrējums mājās pie datora, bet pēc tam pie automašīnas stūres. Toties dziesmas dzīvā izpildījuma video vietnē “TikTok” jau guvis 127 000 skatījumus-klausījumus. “Cilvēki “TikTok” daudz vairāk iesaistās un veido sarunu ar mani, komentē un droši pauž savu viedokli,” tā Danny Silver. Dziesma stāsta par neizdevušos mīlestību, zudušo saikni un cerībām to atgūt.

“Tā ir kā atvainošanās un paskaidrojums visam tam, kas pāra dzīvē ir noticis un arī tam, kas nav piedzīvots,” skaidro autors.

Jāpiebilst, ka interesentiem ir iespējams jau šajā piektdienā jauno mūziķi dzirdēt un skatīt koncertā - 25. martā Purvciema “Ezītis miglā”.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.