Latviešu dīdžejs REZarin izdod jaunu singlu un izsludina remiksu konkursu

© Publicitātes foto

Latvijas deju mūzikas ierakstu kompānija “Day Dose Of House” kopā ar dīdžeju REZarin platformā “Labelradar” izsludinājusi remiksu konkursu, kurā ikviens aicināts dīdžeja jaunākajai dziesmai “Your Name” pievienot savu skanējumu, izveidojot tai remiksu - iespējams, tieši šī versija tiks izvēlēta oficiālai izdošanai ierakstu kompānijas paspārnē.

“Iekļaut deju mūzikas singlā vārdus un tos iedziedāt vairs nav nekas neierasts, ikdienā praktiski vairs nedzirdām šāda stila dziesmas bez tās galvenā papildinājuma - balss. Taču es gribētu uzsvērt, ka šajā dziesmā šis nebūt nav tikai pielikums. Manuprāt, man izdevās apvienot šī brīža aktuālo noskaņu un to, kas šobrīd visvairāk nepieciešams, tas ir, motivāciju, spēku un atbalstu viens otram. Dziesmas pavadījums mudina nepadoties un rast spēkus,” tā REZarin par sava jaunākā singla “Your Name” vēstījumu.

Jāatgādina, ka viņš šobrīd ir viens no klausītākajiem Latvijas deju mūzikas producentiem, kura kompozīcijas tikušas atskaņotas tādos festivālos kā “Tomorrowland”, “Weekend Festival” u.c., tos spēlējot gan Robin Schulz, gan Don Diablo un citiem pazīstamiem dīdžejiem.

Svarīgākais