Gulbenes-Alūksnes bānītī notiks Ziemassvētku jampadracis

No 15.decembra līdz 9.janvārim aicinām visus lielos un mazos ziemas cienītājus doties Bānīša Ziemassvētku braucienos uz Papardes mežu.

Līdz ar mazo Bānīti un Vāverēnu dosimies ceļojumā uz Pasaku mežu, kur apciemosim teiksmainus meža iemītniekus. Vāverēns ar saviem uzticamajiem draugiem iepazīstinās lielos un mazos ar savu mājvietu, kā arī izstāstīs savu Ziemassvētku stāstu, atklājot Ziemassvētku un pasaku meža fantastisko valdzinājumu.

Svētku braucieni notiks pēc pasūtījuma no 15.decembra līdz 9.janvārim, savukārt Ziemassvētkus svinēsim 26.decembrī Stāmerienā. 26.decembrī svētku apmeklētājiem būs iespēja vizināties Ziemassvētku vecīša zirgu kamanās pa piesnigušajiem Stāmerienas laukiem.

Izbraukšana ar mazo vilcieniņu no Gulbenes dzelzceļa stacijas plkst. 13:00, atgriešanās Gulbenes stacijā 16:45 (26. decembrī izbraukšana no Gulbenes stacijas plkst. 13:00, bet atgriešanās ar speciālu autobusu plkst. 15:30).

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais