Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Jauno ceļošanas šova “Četri uz koferiem” sezonu iesāks Evija Skulte

© Publicitātes foto

No 22. janvāra, sestdienās pulksten 20:30, kanālā 360TV būs skatāma ceļojumu šova “Četri uz koferiem” jaunā sezona. Pašmāju slavenības viesosies Portugālē, Šveicē un Spānijai piederošajā Tenerifes salā, kā arī kādā īpaši “karstā” galamērķī, kas skatītājiem tiek solīts kā negaidīts pārsteigums sezonas noslēgumā.

Pirmajā braucienā uz Portugāli dosies īpaši kolorīta kompānija - seriālu un kino aktrise Evija Skulte un asprātīgais Valmieras teātra aktieris Imants Strads, kuriem pievienosies šova iepriekšējās sezonas uzvarētāji - “drag-queen” Amuna Davis jeb Dāvis Ķimenis un attiecību speciāliste Anna Lieckalniņa.

“Četri uz koferiem” jaunā sezona sāksies ar braucienu uz Portugāli, kur četrotne darīs visu, lai ar galvu reibinošām izklaidēm un negaidītām dēkām pārsteigtu skatītājus un arī viens otru. Ceļabiedrus piedzīvojumos sezonas startā vedīs Evija Skulte, kurai ticis īpaši svarīgs uzdevums - atrast ne tikai naktsmītni Portugālē, bet vēl arī izklaidēt jautro kompāniju. Pašmāju slavenības apmetīsies dzīvoklī, kur tualete ir uz balkona, un tērēs bargu naudu par transportu, kuru nemaz neizmantos. Savukārt kādā no dienas uzdevumiem aktieriem būs jādemonstrē savas spējas izlikties par citu grupas dalībnieku - kā viņi ar to tiks galā un vai ceļabiedri pēkšņi “neuzmetīs lūpu” par pārāk precīzu tēlojumu? Un, protams, visam pa vidu neiztrūkstošais naudas jautājums - ko darīt, ja tās paliek pavisam maz? Arī šajā sezonā noteikumi paliek nemainīgi - lai arī intereses un vēlmes katram ceļotājam krasi atšķirīgas, budžets 2000 eiro apmērā visiem viens.