Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

“Palladium” no kovida nebaidās: maijā pieteikts “Low Roar” koncerts

© Publicitātes foto

Lai gan šobrīd ir bažas par iespējamo koncertu pārcelšanu, koncertzāles “Palladium” saimnieki skatās tikai uz priekšu - 13. maijā te pieteikta ambientā postroka elektroniskās mūzikas grupas “Low Roar” viesošanās.

“Low Roar” ir amerikāņa-islandieša Ryan Karazija projekts, kura mūzikai raksturīgas gaisīgas un ambientas skaņas.

“Ryan Karazija ir mākslinieks - ceļotājs, tomēr viņa ceļojums dzīvē un mūzikā nav tikai par viņu pašu. Tas iekļauj arī klausītājus, kuri mākslinieka mūzikā atrod ceļu, pa kuru vēlas iet, vai sajūtu, kuru jau sen bija meklējuši,” tā viņu piesaka koncerta rīkotāji no SIA” BDG Concerts”.

Pēc sadarbības ar indīroka grupu “Audrye Sessions”, Ryan Karazija savulaik pārcēlās uz Islandi, kur arī aizsāka savu jauno projektu. Viņš pievērsās daudz intravertākai un intīmākai mūzikas skaņai, ko lielā mērā ietekmēja Islandes vietējās folkgrupas. “Low Roar” muzikālā daiļrade tiek salīdzināta ar grupu “Bon Iver” un angļu mūziķi Kītonu Hensonu: delikāts, folka, ambientās mūzikas skanējums, kas piepildīts ar nostalģiju, maigumu un ilgām. “Low Roar” jaunākais albums “maybe tomorrow…”, kura popularizēšanas ietvaros grupa viesosies koncertzālē “Palladium”, izdots pērn vasarā. “Albuma dziesmām raksturīgas maigas un nomierinošas skaņas ar īpašu, emocionālu sajūtu. Šis albums ir viens no izteiksmīgākajiem “Low Roar” daiļradē, jo tam pievienots pilnīgi jauns mākslinieka Ryan Karazija skanējums, kas pilnībā iekļauj klausītājus tā stāstā.

Jaunums - “Droša biļete”. Pasākuma rīkotājs SIA” BDG Concerts” garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā, pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems divu nedēļu laikā, pēc pieprasījuma (aizpildītas pieteikuma formas) iesniegšanas. “Droša biļete” nodrošina papildus garantiju, ka pandēmijas dēļ pārcelto vai atcelto koncertu biļešu samaksātā nauda tiks atgriezta daudz īsākā laikā, nekā to nodrošina valstī pastāvošie regulējumi.