Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

“Very Cool People” jauno albumu prezentēs arī Viļņā

© Publicitātes foto

Ar īpašu koncertu 20. janvārī Viļņas zināmākajā dzīvās mūzikas klubā “Tamsta” savu jauno albumu “50 Years of Influence + 30 Years of Cool Equals 13 Years of Music Hooliganism” prezentēs grupa “Very Cool People”. Protams, viņi cer arī uz pašmāju fanu klātbūtnes atbalstu.

Koncertā Lietuvas galvaspilsētā paredzēts izpildīt ne tikai jaunākā albuma skaņdarbus, bet arī jaunas kompozīcijas un īpašus jau zināmu skaņdarbu aranžējumus kopā ar jauno dziedātāju Paulu Saiju. Viņa “Very Cool People” koncertos piedalās jau kopš 2018. gada. Iesākumā tie bija mazāki koncerti, taču nu jau talantīgā Paula Saija kļuvusi par vadošu vokālisti, kura 2020. un 2021. gadā kopā ar “VCP” uzstājās festivālos Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, tostarp tādos pasākumos, kā “Ezīšfests”, “Šiauliai Jazz”, “Klaipėda Castle Jazz”, “Taurage Jazz” un “Augustibluus”.

“Leģendārajā klubā “Tamsta” vēlējāmies prezentēt jau iepriekšējo albumu “Koncertprogramma Pa Apli”, taču 2020. gadā epidemioloģisko apsvērumu dēļ tas nevarēja notikt,” stāsta grupas līderis Elvijs Grafcovs. “Nolēmām, ka uzreiz pēc mūsu Balkānu tūres pērn rudenī prezentēsim Lietuvā albumu “50 Years of Influence…”, taču nācās atlikt arī šos plānus. Nu beidzot izskatās, ka gaiss ir puslīdz tīrs, un koncerts Viļņā varēs notikt.”

Šis būs grupas vienīgais publiskais koncerts šomēnes, tādēļ grupa aicina uz koncertu dienvidkaimiņu zemē arī mūsu tautiešus. “Nedēļas nogale Viļņā ar iespēju izbaudīt foršu koncertu lieliskajā “Tamsta” kluba atmosfērā man šķiet fantastisks plāns labai mūzikas mīlētāju kompānijai,” vilina Elvijs, kurš studiju gados pats piedzīvojis Lietuvas galvaspilsētas naktsdzīves šarmu.