Aija Andrejeva ar “Very Cool People” izziņo lielkoncertu Liepājā

© Publicitātes foto

Grupa “Very Cool People” kopā ar dziedātāju Aiju Andrejevu izziņojusi kopīgu lielkoncertu, kas notiks nākamā gada 9. aprīlī leģendārajā Liepājas teātrī. Koncertā tiks izpildīta jaudīgā programma “Vudstokas renesanse”, kurā klausītājiem tiks piedāvāti labākie Dženisas Džoplinas, Džimija Hendriksa un Džima Morisona skaņdarbi jaunā skanējumā.

Grupa “Very Cool People” radījusi mūsdienīgus un aizraujošus Dženisas Džoplinas, Džimija Hendriksa un Džima Morisona dziesmu aranžējumus astoņu cilvēku sastāvam kopā ar Aiju Andrejevu, par ko klausītājiem ir bijusi iespēja pārliecināties jau pirmspandēmijas laikmetā. “Vudstokas renesanse” radīta kā ekskurss populārās mūzikas vēsturē. Līdzās Aijai koncertprogrammā dzied arī spēcīgās balss īpašniece, “VCP” tromboniste Laura Rozenberga.

“Pagājušajā vasarā satikāmies ar Elviju un mums radās neatvairāma sajūta, ka “Vudstokas renesansei” ir jāizskan vēl un vēlreiz,” atminas Aija. “Pilnīgi vienota abiem bija arī sajūta, ka Liepāja un Liepājas teātris ir īstā vieta, kur šai programmai notikt. Tā tur gluži vienkārši piestāv! Visīpašākais šai programmai ir tas, ka tā nekad nenovecos. Laika zobs to dara tikai skaistāku un vērtīgāku. Un mana lielākā laime ir to izpildīt kopā ar tik kolosāliem mūziķiem, kādi ir “Very Cool People”!”

“Very Cool People” koncertā uzstāsies savā pamatsastāvā: Oskars Ozoliņš - trompete, Māris Jēkabsons - tenora saksofons, Laura Rozenberga - trombons, vokāls, Kristaps Lubovs - baritona saksofons, Elvijs Grafcovs - ģitāra, Māris Vitkus - taustiņi, Jānis Olekšs - bass un Andris Buiķis - bungas. “Vispār mums Liepāja ļoti patīk,” neslēpj grupas stūrētājs un ģitārists Elvijs Grafcovs. “Vienmēr, kad uzstājamies Liepājā, tur ir fantastiska publika. Gan festivālos, gan koncertzālēs, gan klubos. Mums vēju pilsētā ir arī daudz čomu mūziķu vidē, un viņi viemēr atnāk uz koncertiem vai pievienojas “āfterītī”. Mūsu grupā tādēļ ir teiciens: “Kas notiek Liepājā, paliek Liepājā.””

Biļetes jau nopērkamas aula.lv. Starp citu, pērkot biļetes līdz Jaunajam gadam, katram apmeklētajam dāvanā tiks arī “Very Cool People” albums CD formātā un Aijas Andrejevas jaunākais albums ar parakstu.

Svarīgākais