FOTO: Apskati, cik krāšņa Ziemassvētku egle ir Elizabetei II

© instagram.com

Ja vēl Ziemassvētku egles rotāšana ir tikai plānos, tad iedvesmu iespējams smelties karaliskās ģimenes "Instagram" profilā, kurā publicēti fotoattēli ar svētku egli no Lielbritānijas karalienes oficiālās rezidences Skotijā, Holirūdhausas pils, kā arī egle Vindzoras pilī.

Karaliskā ģimene ir dalījusies ar ieskatiem par savu Ziemassvētku egli, un viņu jaunākajā ierakstā tika parādīti Holirūdas pils svētku egle un interjera dekori.

"Holirūdas pils ir izrotata ar svētku vainagiem, vītnēm un gaismām, tostarp vairāk kā četrus metrus augstu Ziemassvētku eglīti Lielajā galerijā. Karaliskajā ēdamzālē galds mirdz no ziediem, vainagiem un cukurotiem augļiem, " rakstīts pie fotoattēla.

Kā arī tiem, kas dzīvo netālu no Edinburgas vai ceļo, līdz 6.janvārim ir iespēja iegādāties biļetes un krāšņo egli un dekorus apskatīt klatienē.

Toties jau pirms nedēļas publicēti foto, kuros rezama sešus metrus augstā Ziemassvētku egle Vindzoras pilī, to iespējams apskatīt klātienē līdz 3.janvārim.

Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais