Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Lietuviešu superdīdžejs Dynoro pārsteidz ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Klajā nākusi jauna lietuviešu dīdžeja un producenta Dynoro dziesma “Swimming In Your Eyes” ar norvēģu indīmūzikas un elektroniskās mūzikas dziedātāju Emīliju Adamsu pie mikrofona - stila ziņā tā varētu pamatīgi pārsteigt viņa klausītājus.

Pēc tam, kad 2018. gadā Dynoro ar savu superhitu “In My Mind” pārņēma straumēšanas vietņu topu virsotnes un pārdeva 3,7 miljonus singla kopiju visā pasaulē, lietuviešu dīdžejs un producents ir turpinājis iesākto uzvaras gājienu.

Lai arī par pašu autoru nekas daudz nav zināms (ja precīzāk - nav zināms vispār nekas…), viņa dziesmas “Obsessed”, “Hangover” un “Monsters”, kas tapa sadarbībā ar uzlecošo amerikāņu mūzikas zvaigzni 24kGoldn, turpinājušas iekarot mūzikas topus.

“Esmu sajūsmā atklāt jaunu sava radošuma šķautni,” tā Dynoro. “Dziesma “Swimming In Your Eyes” ir viens no maniem šī gada eksperimentiem, un es lepojos ar paveikto.” Jaunajā singlā dzirdamas maigākas skaņas, tomēr nav pazudušas arī dīdžejam raksturīgās “house” mūzikas iezīmes. Jaunajā dziesmā ir dzirdama norvēģu indī un elektroniskās mūzikas dziedātāja Emīlija Adamsa. “Mana mūzika rodas prāta tumšākajos nostūros, tomēr radošais process vienmēr ir pozitīvisma piepildīts. Dziesmu vārdi man ir ļoti nozīmīgi, un es vēlos, lai cilvēki tajos ieklausās, tomēr katrs var interpretēt dzirdēto tā, kā vēlas,” skaidro Dynoro. Reizē ar jauno dziesmu izdots arī video klips, kas atgādina zinātniskās fantastikas īsfilmu.

Dīdžejam Dynoro ir teju deviņi miljoni klausītāju mūzikas straumēšanas vietnē “Spotify” un vairāk nekā divi miljardi klausījumu. Jau 2022. gadā viņš plāno izdot jaunu mūziku, un ir pārliecināts, ka klausītāji to sagaidīs ar atplestām rokām. Droši vien, ka tā arī būs.