Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

“Pienvedēja Piedzīvojumi” dodas Jāņa Žildes grāmatas “Trīs no Sabiles” atvēršanas koncertos

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 20. novembrī, Kuldīgas restorānā-klubā “Bangerts” plānots grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais koncerts.

Pirms gada tika laista klajā mūzikas žurnālista un mūziķa Jāņa Žildes sarakstītā grāmata “Pienvedēja Piedzīvojumi. Trīs no Sabiles”. Tas ir stāsts par 90. gadu jauniešiem, par izlaušanos, principiem un nostāju, dzīves un mūzikas kvalitāti - un beigu beigās - īstu draudzību.

Nelielajā koncertturnejā, kas bija paredzēta rudenī, grupa plānoja doties uz Latvijas lielākajām pilsētām, taču Covid-19 pandēmijas dēļ koncerti tika atlikti, tāpat kā vairums šogad izsludināto koncertu.

“Ļoti žēl, ka pandēmija izjauc mūsu grāmatas atvēršanas svētkus jau trešo reizi,” pauž grupas solists un basģitārists Māris Žigats. “Kovida pandēmijas dēļ ļoti daudzas koncertvietas nav atguvušās vēl šodien, un sakarā ar jauno ārkārtējo situāciju valstī daļa, visticamāk, tiks slēgtas. Bet, lai arī cik grūti laiki šobrīd mūziķiem Latvijā, divus koncertus vēl šogad tomēr nospēlēsim.”

Koncertu norises vietās būs iespējams iegādāties grāmatu ar grupas dalībnieku autogrāfiem. Bez jau minētā pasākuma Kuldīgā vēl šogad plānots arī akustiskais koncerts Liepājā, kultūras namā “Wiktorija” - 11. decembrī.