Igauņu brīnumbērns Karls Kilings atrādās ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Par Igaunijas jauno talantu dēvētais mūziķis Karls Kilings (viņam ir tikai 20 gadu) nodevis klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu ”Friday Nights”, kurā stāsta par piektdienas ballīšu notikumiem un liek aizdomāties par to, vai tajās tiešām nepieciešams alkohols, lai tiktu pie dzīves pieredzes.

Līdz ar dziesmu ”Friday Nights” publiskots oficiālais videoklips , kura veidotāji ir dvīņubrāļi, kas darbojas ar skatuves vārdiem Eskobros.

“Mans jaunākais singls ”Friday Nights” ir par dalītām sajūtām, sev uzdodot jautājumu, vai ir nepieciešams lietot alkoholu, lai būtu jautrs vakars kopā ar draugiem. Es domāju, ka nē! Sestdienas rīts ir daudz svaigāks, ja esi izvēlejies pavadīt vakaru skaidrā prātā,” prāto Karls.

Karls Kilings (Karl Killing) ir dziesmu autors un producents, viņa iecienītākie muzikālie virzieni ir hiphops un popmūzika. Savu solo karjeru Karls uzsāka salīdzinoši nesen, tikai pagājušā gada augustā ar singlu ”High Heels”, kam sekoja dziesma ”Kiss Me”, taču šajā īsajā laika posmā viņš jau paguvis tikt pie līguma ar ietekmīgo mūzikas koncernu ”Warner Music Baltics” - 2021. gadā tika uzsākta sadarbība un plašakai auditorijai nodots pirmais singlus ”Powerless”, piedaloties izpildītājai un sociālo tīklu zvaigznei Ariadne.

Svarīgākais