Grupa “Oranžās” ieskaņo jaunu versiju Paula dziesmai “Verakoko”

© Publicitātes foto

Grupa “Oranžās” - Olga Stupiņa, Inta Gudovska un Anita Levša - ierakstījušas jaunu versiju savulaik populārajai Raimonda Paula un Jāņa Petera dziesmai “Verakoko”.

Skatuviski pievilcīgās un talantīgās dziedātājas Olga Stupiņa, Inta Gudovska un Anita Levša kā fona vokālistes piedalījušās neskaitāmos latviešu populārās mūzikas zvaigžņu koncertos un ierakstos, tāpēc likumsakarīga ir trijotnes apvienošanās savā grupā - “Oranžās”. Par īpašu pamudinājumu tās izveidē kalpojuši izpildītie solo skaņdarbi vairākās koncertprogrammās, un te īpaši minams Raimonda Paula uzaicinājums izpildīt dziesmu “Tai pilsētai”, ko savulaik izpildīja “Modo” vokālais trio Mirdza Zīvere, Aija Kukule un Pārsla Gebharde.

Sadarbība ar Raimondu Paulu vokālistēm ilgst teju divu gadu garumā, tostarp vienā no aizvadītās vasaras lielākajiem muzikālajiem notikumiem Dzintaru koncertzālē Raimonda Paula festivālā “4. vilnis”.

Nu “Oranžās” laidušas klajā pirmo singlu no topošā dziesmu albuma, kas ir jauna versija vienam no Raimonda Paula un Jāņa Petera mūzikla “Nāc pie puikām” (1982) populārākajiem hitiem - dziesmai "Verakoko". Paralēli dziesma jaunās skaņās iedziedāta arī krievu valodā, kuras tekstu sarakstījis krievu dzejnieks Iļja Rezņiks. Jāatgādina, ka dziesmas krievu versija savulaik rakstīta populārajam dziedātājam Valērijam Ļeontjevam.

Svarīgākais