Noklausies! Avrila Lavinja atgriežas ar jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Ilgu laiku klusējusī poproka zvaigzne Avrila Lavinja (Avril Lavigne) izdevusi jaunu skaņdarbu “Bite Me”, kas ir pirmais kopš 2019. gada un pirmais Trevisa Bārkera “DTA” ierakstu kompānijas paspārnē.

Sveicot astoņkārtējo “Grammy” balvas nominanti sava leibla paspārnē, Treviss Bārkers pauda sekojošo: “Mūs ar Avrilu vieno sena draudzība, bet šķiet, ka viņas mūzikas fans esmu vēl ilgāk. Viņa ir patiesa “sliktā meitene” un ikona gan kā izpildītāja, gan autore un ar savu klātbūtni vien padara visu īpašu. Gada sākumā darbojāmies studijā un bija bezgala jautri, zināju, ka gribu viņu aicināt pievienoties “DTA” komandai. Esmu bezgala priecīgs, ka tagad viņa ir te!”

Jāatgādina, ka Lavinjai bija tikai 15 gadu, kad viņa jau iesildīja Šenaiju Tveinu, 16 gadu vecumā meitene jau izlauzās uz lielās skatuves ar savām dziesmām, bet 18 gadu vecumā klajā nāca viņas sensacionālais debijas albums “Let Go”. Šobrīd Avrilai ir 37 gadi, viņa gatavojas sava septītā studijas albuma izdošanai, taču stilistiski (un arī vizuāli) joprojām ir tas pats negantais meitēns.

“Vienmēr esmu bijusi sajūsmā par Trevisu un viņa veikto darbu. Pirmo reizi mēs kopā strādājām pirms 15 gadiem - pie mana albuma “The Best Damn Thing”. Gadiem ejot, prieks sekot viņa izaugsmei kā producentam. Jau tik daudz kopā strādājot pie manām jaunajām dziesmām, likās, ka pievienoties “DTA” ir tikai loģiski, tā ir laba mājvieta man un manai mūzikai. Esmu priecīga nodot klausītājiem jauno dziesmu “Bite Me” - tā ir himna pašnovērtējumam, aicinājums apzināties savas vērtībās un pat nedomāt dot otro iespēju tiem, kas nav tevi pelnījuši,” tā Avrila Lavinja.

Svarīgākais