Madara Celma bērnus audzina viena

© f64

Dziedātāja un komponiste Madara Celma (29) ap Ziemassvētku laiku kļūs par māmiņu savai otrajai atvasei, kuras tētis ir Krievijas dziedātājs Dmitrijs Khmara (28).

Jau zināms, ka dziedātājas pirmdzimtajam Kristianam Danielam, kurš dzimis attiecībās ar mūziķi Kristapu Krievkalnu, būs brālītis, – raksta interneta mediji. Jau vairākus gadus Madara nedzīvo kopā ar Kristapu un viena audzina dēlu, un arī gaidāmo mazuli dziedātāja gatava audzināt viena, jo viņa tēvs dzīvo Krievijā, kur viņam ir darbs un veiksmīga karjera, tāpēc pārcelties uz dzīvi Latvijā nav gatavs. Taču Madara un Dmitrijs regulāri tiekas – vai Maskavā, vai Rīgā, un, kā apgalvo dziedātāja, lai arī abi nav precējušies, viņu attiecībās viss ir kārtībā!

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais