Latvju popmūzikā debitē drošā un pārliecinošā Baiba Ozoliņa

© Publicitātes foto

Dziesmu autore un dziedātāja Baiba Ozoliņa plašākai publikai nodod debijas singlu „Viegli sirds mana sitas”.

Baibas Ozoliņas dziesma “Viegli sirds mana sitas” tapusi sadarbībā ar mūziķi un teksta autoru Gati Mūrnieku, kurš acīmredzot tās vārdu radīšanas laikā veiksmīgi iejuties sievietes tēlā, jo citādi diez vai būtu sanākušas vārsmas “es meitiņa kā rozīte” (šī frāze gan aizgūta no tautasdziesmas) u.tml. Dziesmas producents - pieredzējušais Gints Stankevičs.

“Dziesma ir par sievietes spēju un vēlēšanos dzīvot saskaņā ar sevi, par sevis apzināšanos un atrašanu,” tā pieteikta šī dziesma. Labā ziņa - tā ir viegla un neuzbāzīga popa melodija, turklāt pati Baiba ir gana droša (tā varēja novērot viņas ciemošanās LTV “Rīta Panorāma” laikā), lai dziedātājai būtu cerības likt sevi pamanīt starp daudzām savām aroda māsām.

Līdz ar dziesmu iznācis arī videoklips, kuru uzņēmis Mārcis Šēners, bet video montāžu veikusi pati Baiba. “Videoklipa galvenās varones ir četras sievietes, kuras pārstāv četras dabas stihijas - zemi, gaisu, ūdeni un uguni. Sievietes ir stihijas pašas par sevi un spēj sevī apvienot neiespējamo, pateikt savām bailēm "nē", kā arī pašas sevi iedvesmot vai, pilnīgi pretēji, - graut.” Klipa filmēšana norisinājusies saulainā, bet vēsā oktobra sestdienā, gan Carnikavas apkaimē, kur piebiedrojies videostāsta piektais varonis - zirgs Monako -, gan Zvejniekciema pludmalē, kur vēlā naktī filmēti uguns triki.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais