Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Bukums akustiskā versijā uzstāsies Limbažos

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 23. oktobrī, Limbažu kultūras namā uzstāsies latvju dzelzsrīkle Jānis Bukums – šoreiz akustiski un kopā ar savas grupas ģitāristu Arturu Liedi.

Jāņa Bukuma akustiskās programmas nosaukums ir praktiski visu izsakošs - “Balādes un citas skumjas dziesmas”. Pašreizējos apstākļos, šķiet, tieši tādas arī varētu būt pašas piemērotākās un esošo situāciju raksturojošākās… Tā kā Bukums viens pats varētu piedziedāt arī visu arēnu, kur nu vēl kultūras namu, tad nav īpaši jābrīnās par to, ka šoreiz savā komandā viņš līdzi ņems tikai ģitāristu Arturu Liedi, kurš ir viens no perspektīvākajiem rokmūziķu jaunā viļņa pārstāvjiem, kā arī viens no vadošajiem tēliem grupā “Jānis Bukums”.

Jāpiebilst, ka koncertu varēs apmeklēt tikai tie biļešu īpašnieki, kuri varēs uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcinēšanās vai pārslimošanas faktu, kā arī personu apliecinošu dokumentu. Koncerta laikā, kā arī pirms un pēc tā kultūras nama telpās jālieto sejas maska - tā saucamais FFP2 respirators.