Ziemupes jūrmalas stāvlaukums pārvērtīsies par rūķu ciematu

Ziemupes jūrmalas stāvlaukums no 17.decembra līdz 30.decembrim pārvērtīsies par burvīgu rūķu ciematiņu "Rūķupi". "Rūķupe" apmeklētājiem savus vārtus vērs 17.decembrī plkst. 16.00, kad kopā ar citiem rūķiem notiks gatavošanās Ziemassvētkiem, tiks iegrāmatoti pirmie šī gada Lieliskie darbi un ieadīti pirmie pavedieni Labo domu šallē.

Ja vēlaties palīdzēt Lielā dāvanu maisa piepildīšanā ar kādu pašgatavotu dāvanu vai mazlietotu lietu, Jums jāatved šī lieta līdz "Rūķupei" Ziemupē, kur gaidīs Lielais Dāvanu maiss. Tālāk šīs dāvaniņas ar Rūķu, organizācijas Ziedot.lv un Sarkanā Krusta Liepājas nodaļas palīdzību saņems kāda no trūcīgajām ģimenēm Liepājas rajonā. Gaidām Jūs no 17. līdz 30. decembrim Ziemupes jūrmalas stāvlaukumā. Akcija top sadarbībā ar portālu ziedot.lv, projekta "Paēdušai Latvijai" ietvaros.

Taču tā kā Rūķi ir norūpējušies ne tikai par labestību un mīlestību mazajās sirsniņās, bet arī par savu mazo draugu drošību un veselību, tad Ģimeņu dienās paredzēti tematiski pasākumi.

18.decembrī - Runcis Renārs un Bebrs Bruno stāstīs par satiksmes dalībnieku drošību uz ceļa. Nākošā nedēļas nogalē (25.decembrī un 26.decembrī) Rūķupē plāno viesoties sulas vīriņš Guttiņš ar veselīgiem stāstiem, esilabs.lv ar labo darbu grāmatu un studija "Skani" ar skanīgām dziesmām. Precīzāka informācija vēl sekos.

Svarīgākais