Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Oskaram Leperam būs jauns raidījums suņu mīļiem

© Publicitātes foto

Jau šo sestdien, 18. septembrī, kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvos raidījums “Es mīlu savu suni”, kas veltīts cilvēka labākajam draugam - sunim. To vadīs TV ēterā jau iepazītais Oskars Lepers.

Sezonas garumā kopā ar tā vadītāju Oskaru Leperu un viņa suni Zigiju skatītāji varēs tikties ar vairāk nekā 20 suņiem, iepazīstot dažādas suņu šķirnes, bet visam pāri būs cilvēka atbildība par suni. “Skaidrosim, ko nozīmē mīlēt suni, cik daudz laika jāvelta savam draugam, kā arī sniegsim ieskatu suņa ikdienā, nodarbēs un piedzīvojumos. Protams neizpaliks arī padomi, suņu skola un ēšanas paradumi, jo tas ir katra dzīvnieka dzīves pamats,” vēsta raidījuma producenti. “Ja kāds man pirms pieciem gadiem būtu teicis, ka es stāvēšu raidījumā “Es mīlu savu suni” un stāstīšu par savu četrkājaino draugu, nekad tam nebūtu noticējis, jo es visu savu dzīvi biju nodzīvojis bez suņiem,” atzīst Oskars Lepers.

Katrā epizodē skatītāju sagaida divi stāsti, lai tiem, kuri vēl tikai sapņo par savu četrkājaino draugu, rastos priekšstats par mājdzīvnieku. Satikšanās ar raidījuma dalībniekiem notiks dabā - suņu mīļākajās pastaigu takās Rēzeknē, Madonā, Ventspilī, Siguldā, Kuldīgā, Dobelē, Jelgavā, Rīgā un citur. Ingrīda Bondare, autore un producente par šo projektu: “Es zināju jau pirms vairākiem gadiem, ka reiz taps šāds projekts. Un tieši mana pieredze un mani suņi mani ir ļoti iedvesmojoši tā radīšanā. Kaut ar suņiem sabiedrībā saistās arī ļoti bēdīgi stāsti, vēlos nest ziņu visiem - par suni jārūpējas, suns ir līdzvērtīgs cilvēkam, ģimenes loceklis, kas prasa laiku un ieguldījumu. Projekta ideja ir atspoguļot un parādīt cilvēka atbildību un rūpes par suni.”